Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, το govastileto.gr συγκέντρωσε μερικές πληροφορίες για τις πιο δυναμικές γυναίκες στον χώρο της showbiz, οι οποίες με το ταλέντο τους και τον δυναμισμό τους έχουν αναγνωριστεί όχι μόνο στο Hollywood, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο. 

Δείτε παρακάτω ποιες είναι αυτές οι γυναίκες:


ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Η Beyonce είναι από τις πιο ταλαντούχες τραγουδίστριες παγκοσμίως. Σύμφωνα με το Working Mother magazine, ξεχωρίζει για τη «δυναμική της φύση», η οποία την οδήγησε στο να κερδίσει τις περισσότερες υποψηφιότητες στην ιστορία των Grammy Awards, ενώ σε κάθε της εμφάνιση καταφέρνει να μαγεύει τους πάντες με την εκρηκτική της σκηνική παρουσία.


Η Adele, η οποία τον τελευταίο καιρό έχει δει τις μετοχές της στον χώρο της μουσικής να εκτοξεύονται στα ύψη με τα τραγούδια της που έγιναν φοβερές επιτυχίες, ξεχωρίζει για τον δυναμισμό της αλλά και για τον προσγειωμένο χαρακτήρα της.


Η Angelina Jolie εκτός από ταλαντούχα ηθοποιός είναι και υπέρ των ανθρώπινων δικαιωμάτων. Έχει κάνει πολλές συνεισφορές σε μεγάλους οργανισμούς, όπως στο United Nations, με σκοπό να προστατεύσει τα δικαιώματα των προσφύγων. Ο ακτιβισμός της και η φιλανθρωπία της τής έχουν χαρίσει μια θέση ανάμεσα στις πιο δυναμικές γυναίκες όχι μόνο του Hollywood αλλά και του κόσμου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Η Shakira εκτός από ταλαντούχα τραγουδίστρια έχει κάνει και πολλές φιλανθρωπίες. Όταν ήταν μόλις 18 ετών, ίδρυσε το ίδρυμα Barefoot,το οποίο είχε σκοπό να παρέχει εκπαιδευτικά συστήματα σε όλον τον κόσμο και να ιδρύσει περισσότερα σχολεία στην Κολομβία, απ’ όπου κατάγεται η σταρ. Το 2011, ο πρώην πρόεδρος της Αμερικής Barack Obama τη διόρισε ως μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής του Προέδρου στην Εκπαιδευτική Αριστεία για Ισπανόφωνους. Σήμερα είναι πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNICEF.


Η Ellen DeGeneres είναι μια απίστευτα ταλαντούχα παρουσιάστρια, καθώς έχει τη δική της εκπομπή «The Ellen DeGeneres Show», η οποία έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία, αφήνοντας πάντα ένα χαμόγελο στους καλεσμένους αλλά και σε αυτούς που τη βλέπουν από το σπίτι. Μάλιστα, το 2016, η Ellen DeGeneres ήταν ανάμεσα στις προσωπικότητες στις οποίες ο πρώην πρόεδρος της Αμερικής Barack Obama απένειμε το Μετάλλιο Ελευθερίας.


Η Sofia Vergara έχει αναγνωριστεί για την επιτυχία της στον χώρο του Hollywood ως η πιο ακριβοπληρωμένη Λατίνα ηθοποιός, αλλά και για την πρόσφατη εξέλιξή της σε μια πολύ ταλαντούχα γυναίκα – επιχειρηματίας. Είναι ιδρύτρια της επιχείρησης Latin World Entertainment (LWE), η οποία αποτελεί κορυφαία ισπανόφωνη εταιρεία ψυχαγωγίας και διαχείρισης ταλέντων στην Αμερική. 

Επιμέλεια: Λοριέλλα Γούδα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης