Σοκαρισμένος από τον τραγικό θάνατο που βρήκε το πρωί της Πέμπτης ο Παντελής Παντελίδης είναι και ο Σάκης Ρουβάς.

Ο τραγουδιστής σε χθεσινή του έξοδο με την Κάτια Ζυγούλη μίλησε στις κάμερες για τον Παντελή Παντελίδη και δεν έκρυψε τη θλίψη του για τον χαμό του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η θλίψη είναι μεγάλη όταν χάνεται ένας νέος άνθρωπος, τόσο ταλαντούχος και τόσο πρόωρα, αφήνοντας πίσω του τόσους ανθρώπους που τον λατρεύουν. Τους γονείς του, την οικογένεια του, τους φίλους, τους θαυμαστές του. Είναι μια απώλεια που μας κάνει να αναλογιζόμαστε πόσο σπουδαία είναι η ζωή, και πόσο σπουδαίο είναι το δώρο της ζωής. Πολλές φορές οι άνθρωποι το παίρνουμε ως δεδομένο αλλά βλέπουμε ότι δεν είναι. Πρέπει να το αγαπούμε, να το εκτιμούμε και να το προστατεύουμε καθημερινά» είπε χαρακτηριστικά ο Σάκης.

Και κατέληξε λέγοντας πως: «Δεν τον γνώριζα προσωπικά γιατί δεν είχε τύχει να συνεργαστούμε ή να κάνουμε παρέα, αλλά τον είδα δει φορές από κοντά. Πολύ ευγενικό παιδί, και μην ξεχνάτε ότι ήταν εντελώς αυτοδίδακτος. Αγαπούσε την μουσική, ξεκίνησε μόνος του με την παρότρυνση των φίλων του μέσω Ίντερνετ, και αυτό δείχνει πόσο λάτρευε αυτό που έκανε».

Δείτε το βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή «Σπίτι μου Σπιτάκι μου» στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης