Η Ελένη Βιτάλη και ο οδηγός ταξί Τέλης Κουτσούκος δεν είναι πια μαζί. Χώρισαν πριν από λίγους μήνες έχοντας συμπληρώσει οκτώ χρόνια κοινής πορείας. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», οι τίτλοι του τέλους έπεσαν τον περασμένο Οκτώβριο, όταν οι δυο τους επέστρεψαν από το κτήμα του Τέλη, στην Ηλεία, όπου είχαν πάει μαζί για να μαζέψουν ελιές.

Μάλιστα, το δυσάρεστο νέο έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στον στενό κύκλο του ζευγαριού, καθώς κανένας από τους δύο δεν είχε δείξει ότι σκεφτόταν τον χωρισμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η τραγουδίστρια και ο ταξιτζής, οι οποίοι γνωρίστηκαν εντελώς τυχαία στα μέσα του 2009 όταν εκείνος την πήρε κούρσα με το ταξί του, υπήρξαν πολύ αθόρυβο και διακριτικό ζευγάρι.

Τα πρώτα χρόνια της σχέσης τους ελάχιστοι ήταν οι άνθρωποι που ήξεραν πως ο οδηγός της Ελένης, ο οποίος εξελίχθηκε σταδιακά στον πιο στενό συνεργάτη της, ήταν ο σύντροφός της και στη ζωή. Η ίδια, σε συνέντευξή της σε κυπριακή εφημερίδα τον Μάιο του 2015, ένιωσε την ανάγκη να εξομολογηθεί δημόσια ότι βιώνει και πάλι την ευλογία του έρωτα, δίχως όμως ν’ αποκαλύψει κανένα στοιχείο του αγαπημένου της, πλην του μικρού ονόματός του.

Περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης