Στην κορυφή της λίστας με τους ριάλιτι stars που κερδίζουν τα περισσότερα χρήματα βρίσκεται η οικογένεια Kardashian για το 2016.

Πρώτη είναι η Kim Kardashian με 51 εκατομμύρια δολάρια. Τα μισά από τα κέρδη της προέρχονται από το mobile game που έχει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ετεροθαλής αδελφή της Kylie Jenner κατέχει τη δεύτερη θέση με 18 εκατομμύρια δολάρια, χάρη στη σειρά καλλυντικών Kylie Cosmetics line, τις αναρτήσεις στα social media και τις συμμετοχές σε επιδείξεις μόδας.

Η Kendall Jenner έρχεται τρίτη, με 17 εκατομμύρια δολάρια κέρδη για το 2016, τα οποία οφείλονται στην επιτυχημένη καριέρα της ως μοντέλο και στο συμβόλαιό της με την εταιρεία καλλυντικών Estée Lauder.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Khloé Kardashian κατέχει σταθερά την πέμπτη θέση, με νέα σειρά denim ρούχων και ένα βιβλίο που της απέφεραν κέρδη 15 εκατομμυρίων δολαρίων εφέτος.

Η μητέρα τους Kris Jenner παίρνει την έκτη θέση με κέρδη 11,5 εκατ. δολάρια, ενώ τελευταία στον κατάλογο φιγουράρει η Kourtney Kardashian, με 10 εκατ. δολάρια.

Συνολικά η οικογένεια Kardashian-Jenner έβγαλε το 2016 το απίστευτο ποσό των 122,5 εκατομμυρίων δολαρίων. Στη λίστα των τηλεστάρ βρίσκεται και μία που δεν ανήκει στους Kardashians. Ο λόγος για την Bethenny Frankel, από τη σειρά «Real Housewife of New York», με κέρδη 8,5 εκατομμύρια δολάρια για το τρέχον έτος.

Πηγή:Govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης