Οι πρωτιές… έφθασαν για την ελληνική συμμετοχή στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision και όπως μας ενημερώνει το INFE Greece τα αγόρια μας κάνουν θραύση στη Σουηδία!

Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος των Κόζα Μόστρα, που μας εκπροσωπεί φέτος στο διαγωνισμό τραγουδιού, Ηλίας Κόζας, με 12 βαθμούς και με ανανεωμένο κούρεμα κατέκτησε την πρώτη θέση στη λίστα που δημιουργήθηκε με τους πιο sexy άντρες του 58ου διαγωνισμού τραγουδιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


(Ο Χρήστος Καλαϊτζόπουλος)

Στη λίστα φιγουράρει ένα ακόμα μέλος του δικού μας συγκροτήματος, ο Χρήστος Καλαϊτζόπουλος (σ.σ.: ο ακορντεονίστας μας), που… με το ανανεωμένο του look χωρίς το μουστάκι του πλέον βρίσκεται στην τέταρτη θέση του top 10 με επτά βαθμούς.

Η λίστα αναλυτικότερα περιλαμβάνει στη δεύτερη θέση τον Marko Mergoni από την Ιταλία με 10 βαθμούς, στην τρίτη θέση με οκτώ βαθμούς ο Gianluca Bezzina από τη Μάλτα. Ακολουθεί στην πέμπτη θέση με έξι βαθμούς ο Ούγγρος Alex Márta. Στη συνέχεια και στην έκτη θέση, με πέντε βαθμούς, βρίσκεται ο Roberto Bellarosa από το Βέλγιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην έβδομη θέση με τέσσερις βαθμούς ο Ρουμάνος Cezar. Στην όγδοη θέση με τρεις βαθμούς είναι ο Ελβετός Jonas Gygax. Στην ένατη θέση με δύο βαθμούς βρίσκουμε τον Andrius Pojavis από τη Λιθουανία και με μόλις ένα βαθμό η λίστα συμπληρώνεται με τον Farid Mammadov από το Αζερμπαϊτζάν.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης