Πρεμιέρα έκαναν σήμερα τα δύο «καυτά» και πολυσυζητημένα ζευγάρια στη ζωή και την τηλεόραση, πια.

Το ντεμπούτο του στην πρωινή ζώνη του MEGA έκανε ο Πέτρος Κωστόπουλος με τη σύζυγό του, Τζένη Μπαλατσινού, στο πλατό του «Πρωινό mou», ενώ στο αντίπαλο στρατόπεδο, στον ΑΝΤ1, ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά είπαν «καλημέρα» από το καινούργιο τους σπίτι, συστήνοντάς μας τους νέους συνεργάτες – αλλά και όσους προϋπήρχαν στο κανάλι – με ένα τραγούδι φτιαγμένο για την ημέρα, το οποίο τραγούδησαν ο Γιώργος Λιάγκας και ο Γιώργος Λιανός παίζοντας πιάνο και κιθάρα αντίστοιχα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο νέος οικοδεσπότης του MEGA Πέτρος Κωστόπουλος είπε την πρώτη «καλημέρα» στο τηλεοπτικό κοινό μόνος του, χωρίς κανέναν συνεργάτη στο πλευρό του.

«Καλημέρα σας! Καλώς ήρθατε στο MEGA, καλώς ήρθα κι εγώ. Είμαι ο Πέτρος Κωστόπουλος και θα σας παρουσιάζω το “Πρωινό mou”. Μη φοβάστε, δεν θα το παρουσιάζω μόνος μου, έχω μια υπέροχη ομάδα. Είναι κάποιοι παλιοί που τους ξέρετε πάρα πολύ καλά τόσα χρόνια […] Εμείς εδώ είμαστε μια παρέα που θέλουμε να σας κρατήσουμε καλή παρέα και να σας μεταφέρουμε ψυχαγωγία, χαρά και κυρίως αισιοδοξία. Αισιοδοξία που χρειαζόμαστε, γιατί έχουμε πήξει στη μαυρίλα και στην κατινιά καμιά φορά…» ήταν τα πρώτα λόγια του Πέτρου Κωστόπουλου κατά την έναρξη του «Πρωινό mou».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης