Δύο χρόνια μετά τον χωρισμό της με τον Μύρωνα Στρατή, η Μαίρη Συνατσάκη γνωρίζει πολύ καλά τους λόγους που οδήγησαν τον μακροχρόνιο έρωτά τους στο τέλος του. Για ένα συγκεκριμένο λάθος, που έκανε όσο ήταν ζευγάρι με τον τραγουδιστή, και δεν πρόκειται να το ξανά κάνει σε άλλη σχέση της, έγινε πιο αναλυτική σε συνέντευξή της στο περιοδικό Celebrity.

«Με τον Μύρωνα ήμασταν πολύ καιρό μαζί προτού μαθευτεί. Ήμασταν περίπου 10 μήνες ζευγάρι, μέχρι τη στιγμή που κάποιος μας «κάρφωσε» θα μπορούσα να πω. Δεν ήταν ποτέ η πρόθεσή μας να το αποκαλύψουμε. Απλώς μετά αποφασίσαμε ότι δεν θα παίξουμε το λεγόμενο κρυφτούλι. Παρ’ όλα αυτά, επειδή με τον Μύρωνα ήμασταν έτσι, αυτό δεν σημαίνει ότι θα κρατήσω το ίδιο μοτίβο και στην επόμενη σχέση μου. Πλέον, σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να έχω μοιραστεί λιγότερα πράγματα για τη σχέση μου με το κοινό από όσα τελικά μοιράστηκα», εξομολογήθηκε η Μαίρη Συνατσάκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εξηγώντας στη συνέχεια ότι θα προσπαθήσει να προστατεύσει περισσότερο την επόμενη σχέση της από τα ΜΜΕ. «Ναι, θα προσπαθήσω να είμαι λίγο πιο συγκρατημένη και το όριο που είχα θέσει στην προηγούμενη σχέση να μεγαλώσει».

Πηγή: govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης