Τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή της αγάπης και της χαράς. Τα πράγματα όμως δεν είναι πάντα έτσι όπως τα θέλουμε. Οι διάσημοι θυμούνται τους χειρότερους εφιάλτες που τους έφερε ο σάκος του Aη Βασίλη. 

Τζένιφερ Άνιστον

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ήταν ένας άντρας ντυμένος Άγιος Βασίλης στο δρόμο που περπατούσα. Όσοι περνούσαν από δίπλα του τον έβρισκαν γλυκό και γοητευτικό. Όταν πήγα και εγώ κοντά του, εκείνος με χτύπησε στο πρόσωπο. Έπεσα πάνω σ’ ένα τοίχο και εκείνος έτρεξε και έφυγε. Κανένας δεν προσφέρθηκε να με βοηθήσει. Ήταν πολύ τρομακτικό και περίεργο».

Κερτ Ράσελ

«Όταν παρακολούθησα να καίγεται το σπίτι της αδερφής μου ήταν μία αξιομνημόνευτη χριστουγεννιάτικη εμπειρία! Όλο το σπίτι τυλίχθηκε στις φλόγες όταν συνδέσαμε τα χριστουγεννιάτικα φωτάκια. Τότε ήταν που κατάλαβα την αξία των πλαστικών χριστουγεννιάτικων δέντρων»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σάντρα Μπούλοκ

«Τα χειρότερα Χριστούγεννα για μένα ήταν τα πρώτα μετά τον θάνατο της μητέρας μου. Πέρασα δύσκολά και μελαγχολικά γιατί σ’ αυτή τη γιορτή ήμασταν πάντα μαζί».

Μόργκαν Φρήμαν

«Δεν θυμάμαι να είχα ποτέ ευχάριστες αναμνήσεις από τα Χριστούγεννα. Όταν ήμουν μικρός είχαμε πολλά προβλήματα στο σπίτι. Για δώρο συνήθως έπαιρνα ένα σακουλάκι αμύγδαλα ή μια τσάντα με πορτοκάλια».

Τάιρα Μπάνκς

«Ήμουν περίπου 7– 8 ετών και είχα ένα μικρό φουρνάκι. Εκεί έψηνα κουλουράκια και κέικ όλη τη μέρα των Χριστουγέννων για όλους. Κάποια χρονιά η μαμά μου προσπάθησε να με βοηθήσει αλλά τελικά καταστρέψαμε τελείως το φουρνάκι μου. Στενοχωρήθηκα πολύ γιατί δεν είχαμε λεφτά να πάρω άλλο».

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης