Την… απαγορευμένη «Μαύρη Βίβλο» της άνοιξε ξανά η Τζένη Χειλουδάκη χθες το βράδυ και σίγουρα αυτά που είπε δεν πέρασαν απαρατήρητα. Η γυναίκα- πρόκληση αποφάσισε σε συνεργασία με την anima εκδοτική να κυκλοφορήσει εκ νέου το βιβλίο- φωτιά και η παρουσίασή του πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του εκδοτικού οίκου μπροστά σε αγαπημένους φίλους και θαυμαστές.

Η Τζένη υπέγραψε τα αντίτυπα του βιβλίου, για το οποίο μίλησαν η εκδότρια Άννα Ραζή, η Αλεξάνδρα Τσόλκα και η Γεωργία Δρακάκη. Στο ξεκίνημα της βραδιάς προβλήθηκε η γυρισμένη στη Ρώμη ταινία του Ρομπέρτο Ρόκο «Μεταμόρφωση» με πρωταγωνίστρια την αφορισμένη συγγραφέα, ενώ η Αφροδίτη Μάνου και ο Σταύρος Πηλιχός έντυσαν μουσικά την παρουσίαση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Τζένη αναφέρθηκε στις δυσκολίες και τις κλειστές πόρτες που βρήκε μιλώντας με άλλους εκδοτικούς για την επανακυκλοφορία του βιβλίου, ενώ κατέκρινε τους κάθε είδους υποκριτές της κοινωνίας και της showbiz. Όμορφη, λαμπερή, συνειδητοποιημένη, πιο κοινωνική από ποτέ και με τον γνωστό αέρα αυτοπεποίθησης που τη χαρακτηρίζει, η ίδια ηγήθηκε μιας υπέροχης εκδήλωσης και συνομίλησε με όλον τον κόσμο, που είχε συγκεντρωθεί για να τη δει από κοντά.

Πηγή:govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης