Μια αποκαλυπτική συνέντευξη, έδωσε ο Ηλίας Μαμαλάκης και μίλησε για τη σύζυγό του Στέλλα, με την οποία έζησαν μαζί 38 ολόκληρα χρόνια, την οποία έχασε από τον καρκίνο.

«Έχασα τη γυναίκα μου από καρκίνο, τον Αύγουστο του 2010. Ο τελευταίος χρόνος όμως ήταν τρομερά δύσκολος. Μπαινοβγαίναμε στα νοσοκομεία κάθε 10 µέρες. Τα παιδιά του ασθενοφόρου, τα ήξερα µε το µικρό τους. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα τη χάσω, πίστευα πάντα ότι θα είναι εδώ, ότι θα κερδίσουμε άλλη µια µέρα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατόπιν πρόσθεσε στο περιοδικό Down Town Κύπρου: «Δεν το συνειδητοποίησα ποτέ ότι θα τη χάσω… Είναι µια νοοτροπία της ιατρικής της Ελλάδας όπου δεν σου λένε ποτέ την πλήρη αλήθεια. Και αυτό, για µένα, είναι λάθος. Ήλπιζα µέχρι τελευταία στιγμή. Και αν ήξερα, θα μπορούσα να έχω µια διαφορετική συμπεριφορά απέναντί της».

Αν ήξερε όμως τι θα συνέβαινε, τι θα ήταν αυτό που θα άλλαζε; «Συνειδητοποίησα, καιρό αργότερα, πως στην αγωνία µας να σώσουμε έναν άνθρωπο, τον κάνουμε να υποφέρει ακόµα περισσότερο. Αυτές οι θεραπείες είναι τρομερά οδυνηρές. Θα προτιμούσα να την άφηνα να ηρεμήσει λιγάκι, να φύγει ήσυχη».

Άραγε πρόλαβε να της πει όλα όσα ήθελε; «Με τη Στέλλα ζήσαμε 38 χρόνια. Ήμασταν ένα ζευγάρι πολύ ενωμένο. Δεν είχαμε παιδιά και αναπτύξαμε µια τροµερή σχέση. Όχι ένα ζευγαράκι που είναι μελωμένο όλη την ώρα. Και τις εντάσεις µας είχαμε και τους τσακωμούς µας αλλά όπως ένα κανονικό ζευγάρι. Την αγαπούσα και µε αγαπούσε, χωρίς στεγανά, χωρίς εγωισμούς ή εκείνο το κράτημα που έχουν οι σχέσεις».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τι θυμάται από τότε; Αφού την έχασε; «Έβγαινα κάθε βράδυ. Δεν ήθελα να είµαι στο σπίτι. Αλήτεψα πολύ… Και όταν έμπαινα σπίτι, άνοιγα την τηλεόραση για να κοιμηθώ ενώ άφηνα ανοικτό το φως. Δεν μπορούσα αλλιώς. Ήταν µια σκέτη ανωμαλία. Κοιμόμουν πρωινές ώρες, ξυπνούσα μετά από µια ώρα. Ήµουν ανακατωμένος…».

Πηγή: govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης