Η τραγουδίστρια που αγαπήθηκε πολύ από τους Έλληνες, επιστρέφει στη χώρα μας και θα βρεθεί στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα, καθώς θα παρουσιάζει τα Backstage του «Rising Star».

H ίδια μίλησε στο People για την απόφαση της επιστροφής: «Δεν ήταν δύσκολο να αποφασίσουμε να επιστρέψουμε στην Ελλάδα. Είναι μια υπέροχη ευκαιρία να ζήσουν τα παιδιά μας για λίγο στην Ελλάδα. Δεν υπάρχει τίποτα που να με κάνει πιο περήφανη από το να βλέπω τα παιδιά μου να μεγαλώνουν αγαπώντας την Ελλάδα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Καλομοίρα δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στους συντελεστές του Rising Star: «Ενθουσιάστηκα με την ομάδα που θα δουλεύουμε μαζί, αλλά και με το ίδιο το σόου που είναι μεγάλη παραγωγή και ένα θέμα φρέσκο και ξεχωριστό για την Ελληνική τηλεόραση. Η καριέρα μου ξεκίνησε από τον ΑΝΤ1 και πάντα νιώθω ευγνωμοσύνη στους ιθύνοντες του σταθμού. Τους ευχαριστώ που με σκέφτηκαν να είμαι μέρος ενός τόσο συναρπαστικού νέου πρότζεκτ. Μετά από τόσα χρόνια ο ΑΝΤ1 είναι σαν οικογένεια» δήλωσε χαρακτηριστικά η γνωστή τραγουδίστρια.

Πηγή: Govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης