Ο Αντώνης Ρέμος έδωσε μια μεγάλη συνέντευξη σε ανδρικό περιοδικό και αναφέρθηκε σε όσους τον κατηγορούν πως «πουλά» τα προσωπικά του, αλλά και στους συναδέλφους του, που ξαφνικά άρχισαν να μιλούν με πολιτικούς όρους υπέρ ενός συγκεκριμένου κόμματος.

«Σε ό,τι αφορά στον γάμο, είμαι σε χαλαρή φάση. Δεν σκοτίζομαι, δεν αγχώνομαι, ούτε αισθάνομαι την ανάγκη να προβώ σε μια τέτοια κίνηση. Οι γυναίκες πιέζονται και βιολογικά, αλλά το έχουν και πολύ στο μυαλό τους από μια ηλικία και μετά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τι απαντά σε εκείνους που τον κατηγορούν ότι «πουλάει» την προσωπική του ζωή στα περιοδικά;

«Έχω ένα σπίτι στο Πήλιο και πάω εκεί και κάθομαι, δεν κάνω τίποτα. Και πάντα βρίσκονται εκεί και βγάζουν φωτογραφίες και τις επόμενες ημέρες δημοσιεύονται. Τι να κάνω, δηλαδή; Να πάω διακοπές πενήντα μέτρα κάτω από τη γη;».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Κάποιοι σε αυτόν τον χώρο επιδιώκουν αυτού του είδους τη δημοσιότητα. Εγώ δεν είμαι από αυτούς. Κι επειδή δεν δίνω δικαιώματα, ο Τύπος αναπαράγει κάτι βλακείες. Βλακείες, όμως, π@π@ριές. Γιατί, δηλαδή, πρέπει να ασχολούμαστε με μια π@π@ριά; Την ανέχομαι, όμως, μέχρι το σημείο που δεν γίνεται χυδαία και έχω αποφασίσει στο εξής να παίρνω τα μέτρα μου».

Πάντως, ο Αντώνης δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να γίνει μπαμπάς:

«Επειδή οι περισσότεροι φίλοι μου που έχουν ήδη κάνει παιδιά μου λένε πόσο γουστάρουν και πόσο έχει αλλάξει η ζωή τους, πιστεύω ότι αυτό θα είναι και για μένα το επόμενο βήμα. Το μόνο επόμενο βήμα που έχω στο μυαλό μου και θα ήθελα να πραγματοποιήσω»!

Σειρά είχε και ο πολιτικός φιλόσοφος Notis να τα ακούσει:

«Εγώ δεν κάνω τον πολιτικό με το μικρόφωνο. Κάποιοι συνάδελφοί μου σήμερα πολιτεύονται από την πίστα. Εγώ, όταν έχω από κάτω τον κόσμο που βάλλεται καθημερινά και αγωνίζεται να μείνει όρθιος, να μην ισοπεδωθεί από την πολιτική, το μνημόνιο και τα προβλήματα, δεν πρόκειται να τον ξαναρίξω σ’ αυτόν τον προβληματισμό την ώρα που έχει βγει να τραγουδήσει. Εγώ θέλω να ‘ρθει ο άνθρωπος εκεί μέσα, να γουστάρει, να καψουρευτεί, να αδειάσει η ψυχή του από τα προβλήματα».

ΠΗΓΗ: Esquire

Επιμέλεια: Τέλης Αλεξανδρόπουλος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης