Τον μάθαμε μέσα από σίριαλ του παρελθόντος, όπως το «Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο», τον θυμηθήκαμε τηλεοπτικά μέσα από διάφορες διαφημίσεις και, σήμερα, μας ξανασυστήνεται, ως «Θανάσης», ο sexy γεωπόνος από το «Κάτω Παρτάλι» του Mega. Στα 33 του, ο ταλαντούχος ηθοποιός, αποδεικνύει ότι είναι πιο ώριμος και κατασταλαγμένος από ποτέ.

Ο ηθοποιός μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του για την πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή του: «Κάποια στιγμή πέρασα κάτι πολύ δύσκολο. Ούτε κρίση πανικού, ούτε κατάθλιψη, κάτι πολύ σοβαρό. Όμως ήταν μεγάλη ευλογία ότι το πέρασα, γιατί γνώρισα ένα άλλο κομμάτι του εαυτού μου. Βγήκα πιο δυνατός. Ό,τι μου έφερε η ζωή, το αγκάλιασα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για το αν κινδύνευσε τόνισε: «Δεν έχει σημασία, αφού τώρα είμαι καλά. Είναι ένα κομμάτι της ζωής μου, ωστόσο, που πάντα θα με κάνει να κρατάω τα δυο μου πόδια στη γη. Οι αρρώστιες του 20ου και του 21ου αιώνα έχουν βάση τους την κατάθλιψη και, από εκεί και πέρα, σε χτυπάνε ψυχοσωματικά. Ακόμα και ο καρκίνος από εκεί ξεκινάει. Γι’ αυτό πιστεύω πως όλα δεν είναι ιατρικά, αλλά ψυχικά. Το θέμα είναι πώς το αντιμετωπίζεις εσύ αυτό που θα σου συμβεί»…

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης