Η Κατερίνα Λέχου δεν σκοπεύει να αφήσει την υποκριτική, για το τραγούδι ή την παρουσίαση εκπομπών στην τηλεόραση.

Προτάσεις έχει δεχθεί, αλλά είναι ξεκάθαρη πάνω στο ζήτημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-Πλέον ένας καλλιτέχνης και δη ηθοποιός είναι δύσκολο να ζει από την τέχνη του. Θα μπορούσες να ασχοληθείς και με άλλα πράγματα πέραν της υποκριτικής όπως κάνουν πολλοί συνάδελφοί σου; Τραγούδι, παρουσίαση και άλλα;

«Νομίζω ότι αν είχα ροπή προς αυτά που αναφέρεις και επειδή κάνω υποκριτική εδώ και 26 χρόνια, θα είχα αλλάξει πορεία εδώ και καιρό. Δεν σου κρύβω ότι υπήρχαν τέτοιου είδους προτάσεις κατά καιρούς, αλλά σχεδόν πάντα τις απέφευγα γιατί δεν εστίαζα εκεί το ενδιαφέρον μου».

-Αν όμως τα πράγματα δυσκολέψουν και άλλο, θα το έβλεπες με άλλο μάτι;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μέχρι τώρα κατάφερα και το έβγαλα το ψωμί μου από αυτήν τη δουλειά. Ελπίζω να τα καταφέρω και στα χρόνια που θα έρθουν. Αλλά αν υπήρχαν άμεσοι λόγοι επιβίωσης, φυσικά και θα το έκανα. Ποιος μπορεί να κατηγορήσει κάποιον όταν κάνει κάτι καθαρά για να επιβιώσει;»

-Και αν λέγονταν διάφορα μετά όπως «Κοίτα τη Λέχου, μας έγινε και παρουσιάστρια τώρα».

«Μην το συγχέεις. Αυτό το ακούς να λέγεται για ανθρώπους που κάνουν πολλά πράγματα παράλληλα και μπερδεύεσαι και δεν ξέρεις πού κάνουν focus. Γιατί η αλήθεια είναι -και αυτό σου το λέω μετά βεβαιότητος- αν δεν κάνεις focus, από ένα σημείο και μετά δεν μπορείς να τα κάνεις όλα καλά. Δεν γίνεται να σκηνοθετείς και να παίζεις στο έργο σου».

-Ναι, αλλά ο Μαρκουλάκης τα καταφέρνει καλά και στα δύο πόστα…

«Σύμφωνοι, απλώς εγώ διαφωνώ με τους ανθρώπους που κάνουν κάτι τέτοιο. Θεωρώ ότι αδικούν τον εαυτό τους με τις πολλαπλές ιδιότητες. Ενδέχεται, ας πούμε, να είσαι λίγο πιο αδούλευτος στο υποκριτικό κομμάτι -γιατί ρίχνεις το βάρος στη σκηνοθεσία- και το ανάποδο. Όμως, επειδή ο Μαρκουλάκης, όπως και άλλοι, ο Μπέζος, ο Κιμούλης, ο Φιλιππίδης, είναι πάρα πολύ ικανοί, το επιτυγχάνουν. Δεν είναι όμως αυτό το ζητούμενο. Καλό είναι να παίρνει κάποιος μια θέση κατά τη γνώμη μου».

ΠΗΓΗ: περιοδικό Celebrity

Επιμέλεια: Τέλης Αλεξανδρόπουλος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης