Για το «Celebrity Life Game» φωτογραφήθηκε με σέξι διάθεση η ηθοποιός Κάτια Νικολαΐδου και στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Κεν Αλεξανδράτο έκανε αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή.

Σου έχει γίνει σκηνή ζηλοτυπίας λόγω ερωτικών σκηνών;

«Ναι αυτό είναι ένα μεγάλο θέμα. Δεν αντιμετωπίζεται πάντα – έχω χαλάσει σχέσεις γι’ αυτόν το λόγο . Όταν ο άλλος είναι εκτός χώρου είναι πάρα πολύ δύσκολο να καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει και ότι όλο αυτό είναι μέρος της δουλειάς . Δυστυχώς δεν είναι όλοι έτοιμοι να το αντιμετωπίσουν και το καταλαβαίνω, αλλά και εγώ είμαι άνθρωπος που δεν μπορεί να δεχτεί την πίεση, δεν μπαίνω εύκολα σε καλούπια. Η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ δύσκολος άνθρωπος, το ξέρω, το αναγνωρίζω και λυπάμαι και τις σχέσεις μου (γελάει).»

Είναι γνωστό ότι έχεις περάσει μία περιπέτεια με την υγεία σου, για την οποία μάλιστα έχεις μιλήσει ανοιχτά. Θεωρείς ότι έχει βοηθηθεί κόσμος από το γεγονός ότι εσύ εξομολογήθηκε όσα έχεις περάσει;

«Αυτός ήταν ο μοναδικός λόγος που το έκανα . Πολλές φορές έχω πιεστεί γιατί νιώθω ότι μίλησα πολύ για αυτό το θέμα και δεν θέλω να νομίζει ο κόσμος ότι το κάνω για διαφημιστικούς λόγους, αλλά ποτέ δεν σκέφτηκα κάτι τέτοιο. Αλλωστε η πορεία μου τόσο χρόνια έχει αποδείξει ότι δεν με ενδιαφέρει να προβάλλω άλλου είδους πράγματα πέρα από την δουλειά μου.»

Πώς ανακάλυψες ότι έιχες καρκίνο;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Εντελώς τυχαία. Είναι λίγο κωμικοτραγικό και είναι η πρώτη φορά που το λέω. Είχα πάει ένα ταξίδι στις Μαλδίβες και επειδή μου αρέσουν πολύ τα…»

Διαβάστε τη συνέχεια στο Govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης