Το καλό παράδειγμα της Τζένιφερ Λόπεζ ακολουθεί η 38χρονη οικοδέσποινα του The America’s Next Top Model και κολυμπάει στη Τζαμάικα αγκαλιά με τον 24χρονο κριτή του σόου της…

Φόρεσε ένα σέξι ολόσωμο μαγιό στα χρώματα της Τζαμάικα, βούτηξε στα σμαραγδένια νερά να δροσιστεί, πόζαρε νωχελικά δίπλα στους κοιλιακούς του πιτσιρικά μοντέλου (πρώην πυγμάχου), ανέβασε τη φωτογραφία της στο twitter και… δεν χρειάζεται να ανησυχεί πια για τις τηλεθεάσεις του America’s Next Top Model!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Τάιρα Μπανκς σαν καλή επιχειρηματίας της showbiz που είναι, γνωρίζει ότι ένα ερωτικό σκάνδαλο θα ρίξει στο σόου της το αλατοπίπερο που χρειάζεται για να πάρει ξανά τα πάνω του και να ξορκίσει την φετινή απογοητευτική τηλεοπτική σεζόν.

Η 38χρονη πρώην top model, παρουσιάστρια και εμπνεύστρια της εκπομπής αναγκάστηκε να απολύσει την κριτική επιτροπή –αν και ήταν καλοί της φίλοι- θυσιάζοντάς την στον βωμό της τηλεθέασης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ανάμεσα στους επαγγελματίες που επέλεξε για τη νέα κριτική επιτροπή είναι και ο 24χρονος Βρετανός Ρομπ Έβανς με τον οποίο έχει έρθει ήδη πάρα πολύ κοντά. Tόσο κοντά, ώστε να κάνουν μαζί διακοπές και τα media να πλέκουν σενάρια με γαργαλιστικές λεπτομέρειες για τη σχέση τους. Έξυπνο! Όταν η Τζένιφερ Λόπεζ άλλωστε ερωτεύτηκε τον κατά πολλά χρόνια νεότερο χορευτή της, Κάσπερ Σμαρτ, η δημοτικότητά της ανέβηκε στα ύψη και τα νούμερα τηλεθέασης του American Idol επίσης…

Πηγή: pkool.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης