«Κόκκινο» βάφτηκε χθες το βράδυ το Twitter, μετά την απίστευτη νίκη του Ολυμπιακού επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με τους επώνυμους να έχουν τρελαθεί από τη χαρά τους, τουιτάροντας… ασταμάτητα!

Η Ζέτα Δούκα έγραψε: «Θρίαμβος για τον Ολυμπιακό!!! Μεγάλη ομάδα!!! Μπράβοοοοοοο». Η Τζένη Μπαλατσινού πόσταρε: «Ναι!!!Πιστεύω στα θαύματα!!! Όλοι να πιστέψουμε!!! Όλοι!!!». Ο Μύρωνας Στρατής ανέβασε στον λογαριασμό του το εξής: «Θρυλάραααααα! Ναι ρε γμτ!!!».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ρυθμούς… Ολυμπιακού και η Μαριέττα Χρουσαλά, η οποία πόσταρε: «Ένα από τα πιο ωραία συναισθήματα! Μπράβο στον Ολυμπιακό, απλά λίγο! Απέδειξε σε όλους μας πόσο σημαντικό είναι να το πιστέψεις! Έχω ανατριχιάσει!». Η Έλλη Κοκκίνου πόσταρε: «Πολύ χαίρομαι που μια ελληνική ομάδα κέρδισε στο Final four!!! Μπράβο τους!».

Εκστασιασμένος και ο Σάκης Ρουβάς: «We can make it Greece, can make it, Olympiakos just made it…!!! Amazing, beautiful, what a spirit, BRAVO…!!!» «Γεια σου ρε Ολυμπιακάρα» πόσταρε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, με τη Μαίρη Συνατσάκη να γράφει: «Γιούχουυυυυυ!!! Ακόμη ανατριχίλα!».

«Μπράβο σας ρε παιδιά…!» ήταν το μήνυμα της Νατάσας Θεοδωρίδου, ενώ ο Χρήστος Φερεντίνος πόσταρε: «Μπράβο σε σας που δεν είστε γάβροι και λέτε μπράβο στο Θρύλο!».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, η Έλενα Παπαβασιλείου πόσταρε: «Συγχαρητήρια στον πρωταθλητή Ευρώπης!!! Ολυμπιακές, μπράβο! Ελληνάρες στον τέλος πάντα τα καταφέρνουμε….».

Πηγή: Star
Επιμέλεια: Νατάσα Παππά

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης