Λίγες μέρες πριν παντρευτούν με πολιτικό γάμο, ο Κώστας Βουτσάς και η Αλίκη Κατσαβού παραχώρησαν συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ και μίλησε για το μωρό που περιμένουν.

«Όταν πήγαμε και ο γιατρός μας, μας έδειξε το μωρό, τσίριζα από τη χαρά μου. Πολύ συγκινητική ήταν και η στιγμή που μας πήρε τηλέφωνο για να μας ανακοινώσει ότι η Αλίκη είναι έγκυος. Ήμασταν στο Δημοτικό θέατρο Καλλιθέας γιατί παίζαμε στην παράσταση “Ένας στρογγυλοκέφαλος στη χώρα των μυτεροκέφαλων”, και τον βάλαμε σε ανοιχτή ακρόαση, γιατί δεν μπορούσα να περιμένω να το πει στην Αλίκη και μετά εκείνη σε εμένα» είπε ο Κώστας Βουτσάς για τη στιγμή που η Αλίκη έκανε το πρώτο της υπερηχογράφημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όταν δύο άνθρωποι μαθαίνουν ότι θα γίνουν γονείς δεν μπορεί να μη συγκινηθούν. Πόσω μάλλον εμείς που καταβάλαμε τόσο μεγάλη προσπάθεια. Έχουμε κλάψει και οι δύο από χαρά πολλές φορεί μέχρι τώρα. Και όταν είδαμε το πρώτο υπερηχογράφημα, στο οποίο το μωρό ήταν σαν ένα μικρό σουσαμάκι -και μάλιστα ο Κώστας με το χιούμορ που τον διακρίνει είπε στον γιατρό «Νομίζω ότι μου μοιάζει»-, αλλά και αργότερα, όταν μας είπε ότι θα είναι αγόρι.» είπε με τη σειρά της η Αλίκη.

«Στην αρχή ο γιατρός μάς είχε πει ότι η Αλίκη περίμενε δίδυμα. Τελικά έχασε το ένα και έτσι τώρα περιμένουμε το αγοράκι μας που θα γεννηθεί τον Ιούλιο. Το φοβερό είναι ότι το ίδιο ακριβώς είχε συμβεί όταν η μητέρα μου ήταν έγκυος σε εμένα. Περίμενε δίδυμα, αλλά τελικά γεννήθηκα μόνο εγώ. Δεν είναι περίεργη αυτή η σύμπτωση;» πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Πηγή: govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης