Η Μαρίνα Σάττι, η γλυκιά τραγουδίστρια με τη μελωδική φωνή και τη ξεχωριστή χροιά, που έκανε μια breathtaking διασκευή στο γνωστό τραγούδι «Θα σπάσω κούπες» «ρίχνοντας» το Youtube (το συγκεκριμένο video έχει περισσότερες από 6 εκατομμύρια προβολές), σε πρόσφατη συνέντευξη μίλησε για τα talent shows.

Βλέπεις τα talent shows που προβάλλονται αυτό το διάστημα στην τηλεόραση; Ποια η άποψή σου; Θα πήγαινες να διαγωνιστείς εσύ στο μέλλον σε κάποιο από αυτά;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Στη συγκεκριμένη φάση νιώθω ότι δε θα είχα κάτι να διεκδικήσω αν πήγαινα σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Πιο μικρή είχα πει ότι αν έκανα την προσπάθειά μου με τη μουσική και δεν ευδοκιμούσε, μπορεί και να πήγαινα. Αλλά θεωρώ ότι κάθε πράγμα γίνεται στην ώρα του. Νομίζω ότι ένας τραγουδιστής που δεν έχει καμία εμπειρία στη σκηνή, που δεν έχει ξανακρατήσει ποτέ μικρόφωνο ή δεν έχει συνεργαστεί με άλλους ανθρώπους, είναι ίσως λίγο πρόωρο να πάρει τόση δημοσιότητα.

Βλέπω δηλαδή τη δημοσιότητα σαν ένα εισιτήριο για να μπορέσεις να προβάλεις το ήδη έτοιμο υλικό σου. Αλλά αν κάποιος δεν είχε το χρόνο να σκεφτεί ποιος είναι, τι και γιατί θέλει να τραγουδάει, τι κυνηγάει, και πως μπορεί να…»

Διαβάστε τη συνέχεια στο Govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης