Η Chanel, για να γιορτάσει την 100η επέτειο από το άνοιγμα της πρώτης μπουτίκ Gabrielle (Coco) Chanel στο παραθαλάσσιο θέρετρο Deauville, κυκλοφόρησε ένα μικρό teaser, μια προεπισκόπηση στην ουσία, του τι να περιμένουμε από τη νέα μικρού μήκους ταινία, με πρωταγωνίστρια την Keira Knightley, στο ρόλο της Coco Chanel.

Η ταινία έχει τον τίτλο «Once Upon A Time», και η σκηνοθεσία ανήκει στον καλλιτεχνικό διευθυντή του οίκου, Karl Lagerfeld. Η βραβευμένη με Oscar ηθοποιός, αποπνέοντας το διαχρονικό στυλ της Coco, κρίθηκε η τέλεια επιλογή για να ενσαρκώσει τον ρόλο της ταλαντούχας σχεδιάστριας. Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 8 Μαΐου στη Σιγκαπούρη, μαζί με την τελευταία συλλογή Chanel Cruise.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το story, επικεντρώνεται γύρω από την συνάντηση της Coco με την Γαλλίδα ηθοποιό Εύα Lavalliere, η οποία φημολογείται ότι ήταν η πρώτη γυναίκα στη γαλλική κοινωνία που έκοψε τα μαλλιά της κοντά.

Γυρισμένη στο studio του Luc Besson στο βόρειο Παρίσι, ο Lagerfeld δημιούργησε ένα αντίγραφο του Deauville, όπου η Coco Chanel έντυνε με δημιουργίες της την αδερφή της και την θεία της και τις έβαζε να βολτάρουν για να προσελκύσουν την παριζιάνικη πελατεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μαρία Σινιώρη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης