Ένα πραγματικό θρίλερ έζησε το βράδυ της Τρίτης το γνωστό πρώην μοντέλο Εύη Βατίδου, όταν, τη στιγμή που βρισκόταν στο ισόγειο διαμέρισμά της, άρχισε ξαφνικά να ακούει περίεργους θορύβους, αρχικά στην κεντρική είσοδο της πολυκατοικίας στην περιοχή της Βούλας και στη συνέχεια στην πόρτα του σπιτιού της!

Η πρώην παρουσιάστρια ειδοποίησε έντρομη την αστυνομία και αμέσως έφτασε στο σπίτι ένα περιπολικό της Άμεσης Δράσης, σύμφωνα με την Espresso. Οι αστυνομικοί βρήκαν έξω από το διαμέρισμα της Εύης Βατίδου έναν άνδρα, ο οποίος όμως δεν έκανε την παραμικρή κίνηση να φύγει στη θέα τους και μάλιστα συζήτησε μαζί τους, κάνοντας φανερό ότι δεν είχε πρόθεση να κάνει κάποια παράνομη πράξη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό έκανε ιδιαίτερη εντύπωση στους αστυνομικούς, που κατάλαβαν ότι δεν έχουν να κάνουν με κάποιον κακοποιό. Όμως, εκείνη τη στιγμή η Εύη Βατίδου βγήκε εμφανώς εκνευρισμένη από το διαμέρισμά της και κατήγγειλε στους άνδρες της Άμεσης Δράσης ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος, που ήταν ο επιχειρηματίας Κωνσταντίνος Θεοδωράκης, προσπάθησε να διαρρήξει την πόρτα του διαμερίσματός της για να την κλέψει…

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης