Ένα love story με happy end! Ο Γιώργος Γιαννιάς και η Ελευθερία Παντελιδάκη μετά από δώδεκα χρόνια σχέσης ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας και αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης με μπροστά σε γονείς, συγγενείς και φίλους.

Ο γάμος τους έγινε στη γενέτειρα του τραγουδιστή τη Ρόδο, την Κυριακή 30 Αυγούστου και όλα έμοιαζαν σαν παραμύθι! Το νυφικό της Ελευθερίας, ο στολισμός, το μέρος, όλα ήταν μέχρι τόσο καλά οργανωμένα μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μυστήριο έγινε στο εκκλησάκι του Αγίου Βασιλείου στο Rodos Palace στις 6 το απόγευμα, με κουμπάρους τον Χρήστο Μενιδιάτη, από τη πλευρά του γαμπρού, και τη Τζένη Τζιβεριώτη από την πλευρά της νύφης. Μετά ακολούθησε δεξίωση σε άλλο χώρο του ξενοδοχείου και το πάρτι κράτησε μέχρι πρωίας. Μεταξύ άλλων εκεί ήταν και η καλή φίλη της νύφης, Όλγα Φαρμάκη, η οποία έκλεψε τις εντυπώσεις με την κατακόκκινη μάξι τουαλέτα του Δημήτρη Πέτρου.

Το highlight της βραδιάς όμως, ήταν το τραγούδι έκπληξη που είχε ετοιμάσει η Ελευθερία Παντελιδάκη για τον αγαπημένο της με τη βοήθεια της Βίκυς Γεροθόδωρου και έλεγε όπως θα δείτε και στα βίντεο παρακάτω: «Σε θέλω όσο τίποτα, ο κόσμος μου είσαι εσύ…».

Γιώργο και Ελευθερία να ζήσετε ευτυχισμένοι!

Επιμέλεια: Αγγελική  Στόγια

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περισσότερες φωτογραφίες στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης