Οι σαμπάνιες θα ρέουν άφθονες ενώ τα πανάκριβα πιάτα θα γεμίσουν με λιχουδιές αξίας χιλιάδων ευρώ! Το παινεμένο ελληνικό γαλάζιο θα είναι το καλύτερο φόντο στις φωτογραφίες των υψηλών προσκεκλημένων!

Ποιος δεν θέλει να είναι προσκεκλημένος στο πάρτι της χρονιάς, που θα έχει την υπογραφή της Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα και θα γίνει στο φημισμένο νησί του Σκορπιού; Εκεί, που κάποτε ο Αριστοτέλης Ωνάσης και η Τζάκι Κένεντι χαίρονταν τις στιγμές τους; Εκεί που το διεθνές jet set έδινε ραντεβού τα καλοκαίρια για μια βουτιά στα υπέροχα νερά;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Σκορπιός αναγεννήθηκε και μπήκε στις προτεραιότητες της οικογένειας Ριμπολόβλεφ! Πατέρας και κόρη έχουν ήδη δώσει εντολή να αρχίσουν οι προετοιμασίες , έτσι ώστε όλα να είναι έτοιμα για το πάρτι τις χρονιάς, που θα γίνει στις 4 Ιουνίου για τα γενέθλια της Εκατερίνα, της μεγαλύτερης κόρης του Ρώσου μεγιστάνα!

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εργασίες είναι πυρετώδεις αλλά οι προσκλήσεις με τα ονόματα πάμπλουτων επιχειρηματιών και γαλαζοαίματων δεν έχουν ακόμα αποσταλεί!

Είναι γνωστό ότι η Εκατερίνα διατηρεί φιλικές σχέσεις με τα μέλη της βασιλικής οικογένειας του Μονακό και ιδιαίτερα με τα παιδιά της πριγκίπισσας Καρολίνα, τον Αντρέα και την Σαρλότ Κασιράγκι!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αποδεχθούν την πρόσκληση, όχι μόνο για να ικανοποιήσουν την πάμπλουτη φίλη τους, αλλά και για να απολαύσουν τις μοναδικές ομορφιές του Σκορπιού!
Φημολογείται ότι μια από τους εκλεκτούς προσκεκλημένους…

Περισσότερα στο www.govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης