Ένα πρωτότυπο φωτορεπορτάζ παρουσίασε τη Δευτέρα η βρετανική Telegraph, με διάσημους Βρετανούς που εθεάθησαν τουλάχιστον μια φορά στη celebrity ζωή τους να χρησιμοποιούν για τη μετακίνησή του το μετρό.


Jay-Z χρησιμοποιεί το μετρό μετά τη συναυλία του στο στάδιο 02 του Λονδίνου. Τον συνοδεύουν οι φίλοι του και συνεργάτες μουσικοί και παραγωγοί Chris Martin και Timbaland

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Η Rihanna μετακινείται με το μετρό για να φτάσει στο στάδιο 02 του Λονδίνου στο Βόρειο Γκρήνουιτς όπου ήταν προγραμματισμένη συναυλία της

Η Rihanna τον Φεβρουάριο του 2012, στο μετρό του Λονδίνου.


Η Sarah Harding από το «Girls Aloud».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Η Geri Halliwell, πρώην μέλος των «Spice Girls»


Η Emma Bunton, επίσης πρώην μέλος των «Spice Girls».


Ο ηθοποιός Richard Madden από το «Game of Thrones».
 

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ κατά τη την επίσκεψή της στον σταθμό Baker Street στο Λονδίνο για την 150ή επέτειο της λειτουργίας του μετρό στο Λονδίνο, τον περασμένο Μάρτιο.

Ο David Miliband παίρνει τον υπνάκο του ενόσω κατευθύνεται στο υπουργικό γραφείο, τον Φεβρουάριο του 2013.


Ο Βρετανός πρωθυπουργός David Cameron κατευθύνεται στο Ολυμπιακό Κέντρο Καταδύσεων για να παρακολουθήσει τον τελικό στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, τον Ιούλιο του 2012.

Η Δούκισσα της Κορνουάλης και ο πρίγκιπας Κάρολος ταξιδεύουν από το Farringdon στο Kings Cross, τον Ιανουάριο του 2013.

Ο Δήμαρχος του Λονδίνου, όρθιος στη γραμμή που συνδέει το βόρειο Λονδίνο με το κέντρο, διαβάζει την εφημερίδα του, αφότου έριξε την ψήφο του, τον Μάιο του 2012.

Η βασίλισσα Ελισάβετ, συνοδευόμενη από τον σύζυγό της, Δούκα του Εδιμβούργου, αλλά και τη Δούκισσα του Κέιμπριτζ, επισκέπτεται τον σταθμό Baker Street, στις 20 Μαρτίου του 2013, στο πλαίσιο των εορτασμών της 150ής επετείου λειτουργίας του μετρό στο Λονδίνο.

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης