Το μουσικό φεστιβάλ της Coachella στην Καλιφόρνια είναι σίγουρα ένα από τα event που λατρεύουν οι αστέρες και στο οποίο παραδοσιακά δίνουν το παρών. Το Coachella πραγματοποιείται κάθε Απρίλιο και συγκεντρώνει πλήθος κόσμου από όλα τα μέρη της Γης.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και εφέτος, πολλοί είναι οι διάσημοι stars που σπεύδουν να το παρακολουθήσουν. Alessandra Ambrosio, Paris Hilton, Rihanna, Taylor Swift, αδελφές Kardashian- Jenner, Katy Perry, Orlando Bloom, Patrick Schwarzenegger, Brooklyn Beckham, Ashley Greene, Amber Rose, Laura Whitmore, Kendall Jenner και Suki Waterhouse είναι μόνο μερικοί από τους διασήμους που έχουν απαθανατιστεί μέχρι στιγμής στο μουσικό event. Στοιχεία μποέμ, casual, πολλά κρόσσια αλλά και το φλοράλ έχουν και εφέτος την τιμητική τους, με τους celebrities να κάνουν… πασαρέλα στο πιο ακριβό φεστιβάλ παγκοσμίως.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα, ημερησίως ο επισκέπτης ξοδεύει 187 δολάρια για την είσοδο, το ποτό και το φαγητό του, χωρίς να υπολογίζεται σε αυτό το ποσό η τιμή του εισιτηρίου για την κάθε συναυλία. Σύμφωνα μάλιστα με τις ταξιδιωτικές εταιρείες, η Coachella είναι ο νούμερο ένα δημοφιλής, καλοκαιρινός προορισμός, με πολλά πασίγνωστα συγκροτήματα να ξεσηκώνουν τους θεατές με τη μουσική τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περισσότερες φωτό στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης