Τα παιδικά του χρόνια θυμήθηκε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης σε πρόσφατη συνέντευξή του, ενώ αποκάλυψε πώς ασχολήθηκε με την υποκριτική.

«Ήμουν 18 χρόνων και η γιαγιά μου διαβάζει σε μια εφημερίδα για μια οντισιόν και μου λέει “πήγαινε”. Η γιαγιά μου ήταν πολύ σημαντικός άνθρωπος, είχε ζήσει μία αρκετά δύσκολη ζωή και κάπως έτσι σκέφθηκα να το προσπαθήσω. Παρόλο που τα αγγλικά μου ήταν η μητρική μου γλώσσα, ήταν και πάλι πολύ δύσκολα» είπε ο ηθοποιός στην εκπομπή «Jenny Jenny».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια μιλώντας για την περίοδο που αποφάσισε να εγκατασταθεί μόνιμα στην Ελλάδα αποκάλυψε: «Είχα την επιλογή να μείνω στην Αγγλία, αλλά μου έλειπαν οι φίλοι μου, μου έλειπε η γλώσσα, η νοοτροπία, αλλά και ο ήλιος και η θάλασσα. Όταν ήρθα στην Ελλάδα, δυσκολεύτηκα, όπως όλοι οι άνθρωποι» και συμπλήρωσε πως οι πρώτες οντισιόν του και τα πρώτα δοκιμαστικά είχαν ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Η Τζένη Μπαλατσινού τον ρώτησε επίσης για το όνομά του, που αρκετοί το μπερδεύουν κάνοντάς του χιουμοριστικά σχόλια. «Έχω ακούσει πολλά για το όνομά μου. Το καλύτερο μου το έχει πει ο Σταρόβας, ο οποίος την πρώτη φορά που με είδε με φώναξε πραγματογνώμων αντί για Πυγμαλίων. Ο παππούς μου ήταν ένας πολύ καλός άνθρωπος και ήταν τιμή μου να πάρω το όνομά του. Ήταν γιατρός και στις δύσκολες εποχές γιάτρεψε και προσέφερε χωρίς χρήματα» εξομολογήθηκε.

Πηγή: govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης