Ήρθε η ώρα να απαντήσει στα όσα είχε ακούσει την περίοδο που παρουσίαζε στην κρατική τηλεόραση το τηλεπαιχνίδι «Κάθε τόπος μία Ιστορία». Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που είπαν πως ο γνωστός ηθοποιός έπαιρνε ένα παχυλό μισθό για να το παρουσιάζει.

«Επί 25 χρόνια ήμουν πρωταγωνιστής της ελληνικής τηλεόρασης με σήριαλ που είχαν κάνει μεγάλη επιτυχία, είχα παρουσιάσει δύο επιτυχημένα τηλεπαιχνίδια, είχα σκηνοθετήσει 4 ταινίες μεγάλου μήκους και είχα πρωταγωνιστήσει σε άλλες 6 ταινίες, είχα κάνει δεκάδες διαφημίσεις και είχα πρωταγωνιστήσει σε δεκάδες θεατρικά σχήματα. Νομίζω είναι υπεραρκετά για κάποιον ώστε να πάρει ένα τηλεπαιχνίδι χαμηλού προϋπολογισμού σε κρατικό κανάλι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κανείς δεν είπε ότι δεν το παρουσίασα καλά. Και να σου πω και κάτι, όποιος έχει απορία μπορεί να μπει στο διαδίκτυο και να δει στη διαύγεια της ΕΡΤ πόσα πήρα, με τα φραγκοδίφραγκα που μου δώσανε, μάλλον χάρη τους έκανα» δήλωσε χαρακτηριστικά στην Αγορά ο Ρένος Χαραλαμπίδης, τον οποίο γνωρίσαμε πριν από αρκετά χρόνια ως «Θανάση Καλημέρη» στη σειρά «Κάτι τρέχει με τους Δίπλα».

Πηγή:govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης