Τα κιλά της Σίσσυς Χρηστίδου τον τελευταίο καιρό δίνουν τροφή για σχόλια στα ΜΜΕ! Οι φωτογραφίες που ανεβάζει η ίδια στα social media και δείχνει πιο skinny από ποτέ, σύμφωνα με κάποιους αποτελούν προϊόν photoshop. Η Σίσσυ Χρηστίδου φωτογραφίζεται για το «ΕΓΩ» δείχνοντας το πόσο πολύ έχει αδυνατίσει, ενώ δεν διστάζει να βάλει στη θέση τους αυτούς που την κατηγορούν για ρετούς.

Δίνεις την εντύπωση ότι δεν σε απασχολούν ιδιαίτερα τα όποια σκαμπανεβάσματα των κιλών σου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Νομίζω ότι το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω αυτή την αγωνία. Δεν αγωνιζόμουν ποτέ. Για αυτό και πάντα ήμουν πιο juicy. Σε κάποιες φάσεις, θα κάνω λίγο περισσότερη δίαιτα, αλλά δεν ζω με αυτό το άγχος. Αισθάνομαι πως πάντα οι άλλοι είχαν περισσότερη αγωνία από εμένα».

Τι απαντάς σε αυτούς που σε κατηγορούν ότι κάνεις photoshop στις φωτογραφίες που ανεβάζεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης;

«Οι φωτογραφίες που κάνω για τα ρούχα γίνονται από επαγγελματίες και φυσικά και είναι ρετουσαρισμένες., γιατί αφορούν το προϊόν. Τις δικές μου φωτογραφίες, των προσωπικών μου στιγμών που ανεβάζω στα social media, προφανώς και δεν τις έχω ρετουσάρει ποτέ».

Δείτε τις φωτογραφίες στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης