Δύσκολες στιγμές περνάει η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η γνωστή παρουσιάστρια πριν από λίγες ημέρες έχασε τον… δεύτερο πατέρα της. Μπορεί να τον γνώριζε μόνο λίγα χρόνια, ωστόσο μεταξύ τους είχε αναπτυχθεί μια σχέση ιδιαίτερα ζεστή, την οποία μάλιστα η ίδια χαρακτηρίζει ως «σχέση πατέρα και κόρης».

Στο πένθος έχει βυθιστεί όλη η οικογένεια Σοφού μετά τον θάνατο, πριν από λίγες ημέρες, του μεγαλοδικηγόρου Ιωάννη Σοφού, πατέρα του Θέμη Σοφού και πεθερού της Σταματίνας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πρόσωπό του η Σταματίνα Τσιμτσιλή έβλεπε τον πατέρα της που έχασε πριν από χρόνια σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Η ίδια, συντετριμμένη από τον χαμό του, μοιράζεται με τους φίλους της τις δύσκολες στιγμές που περνάει. «Αλήθεια, πώς ξεκινάς ένα γράμμα αποχαιρετισμού; Με λόγια αγάπης που πλημμυρίζουν την ψυχή ή μήπως απαριθμώντας στιγμές που δεν θέλεις να ξεχάσεις; Αν ήσουν εδώ, σίγουρα θα με συμβούλευες». Έτσι ξεκίνησε το αποχαιρετιστήριο σημείωμά της στον πατέρα του συζύγου της, το οποίο ανήρτησε στο νέο της blog, Tsimtsilicious.

Επιμέλεια: Μαργαρίτα Μπρίγκου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης