Ο Θοδωρής Δρακάκης φωτογραφήθηκε μαζί με την 22χρονη κόρη του Άντρια και αναφέρθηκε στη φιλία του με τον Αντώνη Σαμαρά και μίλησε για τον Σταμάτη Μαλέλη, αποκαλύπτοντας πως σήμερα δεν μιλάνε!

-Είναι αλήθεια ότι είστε φίλοι με τον Αντώνη Σαμαρά;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ναι, μας συνδέει προσωπική φιλία με τον Αντώνη. Γνωριζόμαστε από το 1974 και μέχρι σήμερα επικοινωνούμε συχνά και μιλάμε. Ο λόγος που στήριξα ξανά τη Νέα Δημοκρατία, και σε αυτές τις εκλογές, είναι επειδή υπήρξα μέλος της νεολαίας της στο πανεπιστήμιο, ήμουν και στη διοίκηση του κόμματος, αλλά ποτέ δεν με ενδιέφεραν οι αρχηγοί. Με ενδιέφερε το κόμμα μου. Είμαι εκεί. Αν πιστέψω ότι, κάποια στιγμή, δεν με αντιπροσωπεύει πια η Νέα Δημοκρατία δεν θα πάω να ψηφίσω.» είπε στη συνέντευξή του στο People.

-Σε τέτοια περίοδο, με τόσες εξελίξεις, κανονικά δεν θα έπρεπε να ήσουν on camera; Ήταν δική σου επιλογή να αποχωρήσεις από τα τηλεοπτικά στούντιο;

«Το να μπεις πίσω από τις κάμερες δεν είναι κακό. Όπως πολύ καλά έλεγα το δελτίο μου, έτσι πολύ καλά μπορώ να φτιάξω κι ένα δελτίο, κι ας το εκφωνούν άλλοι. Δεν είναι αναγκαίο καλό να είσαι μπροστά από την κάμερα. Βέβαια, με στενοχώρησε το γεγονός ότι δεν είμαι μπροστά από την κάμερα, αλλά πιστεύω ότι ακόμα μπορώ να δώσω πολλά. Κι αυτό, αύριο ή μεθαύριο, μπορεί να αλλάξει πάλι. Την καριέρα μου την έχω κάνει, αλλά μπορεί αύριο να θελήσω να κάνω κάτι άλλο. Το τελευταίο μου δελτίο ήταν στις 8 Ιουνίου του 2013. Παρέμεινα στο Star, είμαι είκοσι χρόνια σε αυτό το κανάλι, τους εμπιστεύομαι και με εμπιστεύονται και ποτέ δεν πέρασε από το μυαλό μου να φύγω και να πάω αλλού.»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-Πώς γίνεται να το λέει αυτό ένας επαγγελματίας, ο οποίος έχει προτάσεις και από άλλα κανάλια;

«Αυτό ισχύει, με τίμησαν όλοι οι σταθμοί και τους ευχαριστώ γι’ αυτό. Όμως ποτέ δεν σκέφτηκα να φύγω από το Star και την προστασία της οικογένειας Βαρδινογιάννη. Είμαι ευγνώμων απέναντί τους, όπως και στον πρόεδρο του καναλιού, Πάνο Κυριακόπουλο. Για όλα! Η επιλογή μου είναι να μη φέρομαι ποτέ σκάρτα σε αυτούς που μου φέρθηκαν καλά. Ένα λάθος μου ήταν το ότι αποδέχτηκα να παρουσιάσω το κεντρικό δελτίο επί Σταμάτη Μαλέλη.»

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης