Στη Φλωρεντία βρέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα ο George Clooney για να παρευρεθεί στη φιλανθρωπική εκδήλωση Celebrity Fight Night, συνοδευόμενος από την αρραβωνιαστικιά του Amal Alamuddin.

Το λαμπερό ζευγάρι έχει καταφέρει μέχρι τώρα να διατηρήσει ένα σχετικά χαμηλό προφίλ όσον αφορά στη σχέση του, ο Clooney όμως δεν κατάφερε να συγκρατήσει κάποια συγκινητικά λόγια προς την αγαπημένη του τη βραδιά της βράβευσής του στην Ιταλία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το μόνο που θέλω να πω στην αρραβωνιαστικιά μου, είναι πως την αγαπώ πάρα πολύ και ανυπομονώ να γίνω ο σύζυγός της!», είπε λάμποντας από περηφάνια ο Clooney.

Όπως ομολόγησε στη συνέχεια ο 53χρονος σταρ, ο γάμος τους θα γίνει σε μερικές εβδομάδες στη Βενετία, το ίδιο μέρος όπου γνώρισε και ερωτεύτηκε την Amal.

Σύμφωνα με φήμες, το ζευγάρι θα επισημοποιήσει τη σχέση του αρχικά με ένα πολιτικό γάμο σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο στο Λονδίνο, στις 12 Σεπτεμβρίου, ενώ η εντυπωσιακή γαμήλια τελετή, που όλοι περιμένουν, θα πραγματοποιηθεί στη Βενετία στις 27 Σεπτεμβρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης