Ο Τάσος Θεοδωρόπουλος πριν από λίγες μέρες θα παραδεχόταν δημόσια μέσω του facebook, ότι εδώ και έντεκα χρόνια είναι φορέας του HIV. Ο δημοσιογράφος το βράδυ της Τρίτης θα εμφανιστεί στα «Καρντάσιανς» όπου θα μιλήσει για πρώτη φορά για την περιπέτεια με την υγεία του.

Λίγες ώρες πριν έγραψε στο προφίλ του:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«O TAZ σήμερα το βράδυ στις 11 γίνεται Σαλονικιός στα ΚΑΡΝΤΑΣΙΑΝΣ του ΑΝΤ1. Η αφορμή είναι γνωστή, οι αλήθειες θα ακουστούν και το μελόδραμα που δε χρειάζεται θα πεθάνει μέσα σε μια παρεΐστικη ατμόσφαιρα. Η μεγάλη έκπληξη για την οποία περιμένω να ακούσω διάφορα είναι αύριο στη 1 στην ΤΑΤΙΑΝΑ στο STAR. Ναι, την έχω κριτικάρει άγρια σε ομοφοβικά θέματα που έχει παρουσιάσει και θα συνεχίσω σκληρά όταν προσπαθεί να κάνει τα θέματά της «μαραμένο νούφαρο με μουσική υπόκρουση ρέκβιεμ». Παρ’ όλα αυτά τιμώ την πρόσκληση της την οποία ερμήνευσα μιλώντας προσωπικά μαζί της, ως γνήσια προς τις προθέσεις της και σίγουρα με μένα δεν πρόκειται να επιτρέψω να συμβεί το «μαραμένο νούφαρο» κι αυτή είναι η πρόκληση.

Και μολονότι κινδυνεύω από την μαϊντανίαση με τόση προβολή, το θέμα είναι να μιλήσω για αυτό και να κάνω ότι μπορώ όπου μπορώ, να το επικοινωνήσω, να βοηθήσω, τώρα που πουλάει. Γιατί στα κανάλια, τρεις μέρες να περάσουν από το οτιδήποτε, είναι σαν να μην υπήρξε.

Κουράγιο ευχηθείτε μου και κουράγιο στομάχι γιατί εύκολο πράγμα δεν το λες, ειδικά αν ο παρουσιαστής διψάει να σε παρασύρει στο δράμα της ορφανής και εσύ αντιστέκεσαι με γιορτή. Δεν παύει όμως να είναι τηλεόραση με τη δύναμη που έχει αυτό, και μία από τις λίγες φορές που δίνεται σε επώνυμο οροθετικό ευκαιρία να μιλήσει όχι ως σαν κλαμένη πατάτα, αλλά με χαρά, πυγμή και ελπίδα. Α ναι, και σου προσθέτει κιλά ο φακός να το ξέρετε, δεν έχω παχύνει τόσο. Αν βάλω τα κλάματα στην TV δεν θα είναι για το ΗΙV αλλά επειδή θα με δω στο μόνιτορ με κοιλιά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: govastileto.gr 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης