Πενήντα χρόνια μετά τον τραγικό θάνατό της, ο κόσμος εξακολουθεί να μαγεύεται από την Marilyn Monroe…Έτσι, μέσα από μια ειδική έκδοση το περιοδικό Playboy δημοσιεύει σπάνιες φωτογραφίες της, αποτίωντας φόρο τιμής στην αξέχαστη ηθοποιό. Το περιοδικό, έψαξε βαθιά μέσα στο αποκλειστικό του αρχείο από 10 εκατομμύρια φωτογραφίες, που απεικονίζουν την ηθοποιό σε όλη τη σταδιοδρομία της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αυτή είναι η πρώτη φορά που δείχνουμε το σύνολο της συλλογής μας, από την αρχή μέχρι σχεδόν δύο ημέρες πριν το τέλος της ζωής της, την τραγική εκείνη μέρα της 5ης Αυγούστου 1962» αναφέρει ο Jimmy Jellinek, διευθυντής σύνταξης του Playboy.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το περιοδικό είχε μια μακροχρόνια σχέση με την Marilyn Monroe. Η περίφημη φωτογραφία από τον Tom Kelley με την σταρ να ποζάρει γυμνή πάνω στο κόκκινο βελούδινο ύφασμα, αγοράστηκε από τον Hugh Hefner και το πρώτο τεύχος που βγήκε τον Δεκέμβριο του 1953, είχε στο εξώφυλλο του την ηθοποιό. Σημειωτέον ότι είναι το μοναδικό τεύχος στο οποίο δεν αναγράφεται η ημερομηνία στο εξώφυλλο, γιατί ο Hugh δεν ήξερε αν θα ακολουθήσει και δεύτερο.

Το σίγουρο ήταν ότι στην πραγματικότητα ήταν δύο άνθρωποι – η Marilyn Monroe γοητευτική ηθοποιός, και η Norma Jean η εύθραυστη γυναίκα…

Επιμέλεια: Μαρία Σινιώρη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης