Η Μαρία Τσουρή και ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος απέκτησαν το πρώτο τους παιδί πριν από 8 μήνες και αργά ή γρήγορα θα έφθανε η ώρα της «πρώτης φωτογράφισης με το μωρό».

Το ζευγάρι διάγει ήρεμο έγγαμο βίο και ο ερχομός του μικρού έχει φέρει μεγάλη ευτυχία στο σπίτι της οικογένειας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ειδικά τώρα, που και οι δύο σταμάτησαν τον επαγγελματικό αθλητισμό έχουν όλο τον χρόνο να ασχοληθούν με τον μικρό Κωνσταντίνο.

-Το γεγονός ότι είστε και οι δύο αθλητές λειτούργησε θετικά στη σχέση σας;

Μαρία Τσουρή: Ήταν βασικό το ότι προχώρησε τόσο γρήγορα η σχέση μας, γιατί και οι δύο όταν γνωριστήκαμε ήμασταν εν ενεργεία αθλητές. Όταν ο σύντροφός σου είναι εκτός χώρου, είναι δύσκολο να σε καταλάβει όχι όσον αφορά στο πρόγραμμα των προπονήσεων, αλλά για παράδειγμα σε έναν τραυματισμό. Την περίοδο που ο Παναγιώτης τραυματίστηκε, ήξερα καλά πώς αισθανόταν ψυχολογικά και πώς περνούσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παναγιώτης Βασιλόπουλος: Το πιο σημαντικό είναι ότι μπορεί να μπει στην ψυχολογία και να σου πει αυτό ακριβώς που θέλεις να ακούσεις εκείνη τη στιγμή και να νιώσεις καλύτερα.

Μ. Τ.: Όταν τραυματίστηκε ο Παναγιώτης, σταμάτησα το πόλο, παρόλο που ήμουν στην εθνική ομάδα. Ήθελα να είμαι κοντά του, γιατί ήξερα ότι ήταν πολύ δύσκολο όλο αυτό που περνούσε.

– Πώς και πού έγινε η πρόταση γάμου, Παναγιώτη;

Π. Β.: Όλα κύλησαν πολύ ομαλά στη σχέση μας. Αρχικά ήρθε η συγκατοίκηση, μετά ήρθε ο «άνδρας» μας και στο μεσοδιάστημα έγινε και η πρόταση γάμου. Δεν είχα πολύ χρόνο λόγω των θεραπειών να οργανώσω κάτι πολύ ρομαντικό και έγινε πολύ απλά. Δεν μπορώ να σας κρύψω ότι είχα άγχος, αν θα απαντήσει θετικά, αλλά δεν είχε και πολλές επιλογές να αρνηθεί, καθώς πρώτα έμεινε έγκυος και μετά έγινε η πρόταση για να είμαι κι εγώ σίγουρος.

– Μαρία, πώς αντέδρασε ο Παναγιώτης, όταν του είπες ότι είσαι έγκυος;

Μ. Τ.: Όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος, ήμουν τόσο σοκαρισμένη, που δεν τον πήρα τηλέφωνο, αλλά του έστειλα ένα μήνυμα. Ο Παναγιώτης φαίνεται ότι είχε ένα προαίσθημα, γιατί δεν αντέδρασε. Ήταν σαν να το περίμενε.

Π. Β.: Πράγματι, όταν μου το είπε, δεν μου φάνηκε περίεργο.

Μ. Τ.: Σε αντίθεση με εμένα που πήρα τους γονείς μου και την αδελφή μου και έκλαιγα. Μέσα σε λίγα λεπτά συνειδητοποίησα ότι η ζωή μας θα άλλαζε καταλυτικά. Να φανταστείτε ότι έπαιζα ακόμη πόλο. Από την ημέρα, όμως, που έμεινα έγκυος, άλλαξε και η ζωή μου. Δεν είχε καμία σχέση με πριν.

Π. Β.: Προς το καλύτερο θέλει να πει… (γέλια)

– Ο ερχομός του Κωνσταντίνου άλλαξε τον χαρακτήρα σας;

Π. Β.: Εννοείται. Βλέπεις τα πάντα πολύ διαφορετικά. Τώρα καταλαβαίνεις όλα όσα σου έλεγαν οι γονείς σου, όταν ήσουν μικρός. Από τη στιγμή που έρχεται το παιδί στη ζωή σου και το παίρνεις αγκαλιά, έχεις άλλες ευθύνες. Προτεραιότητά σου πλέον είναι ένα μικρό ανθρωπάκι, το οποίο δεν μπορεί να κάνει τίποτα χωρίς εσένα. Αλλάζει ο τρόπος σκέψης σου, τα θέλω σου, οι ανάγκες σου και πλέον σκέφτεσαι πώς μπορείς να κάνεις τον κόσμο καλύτερο για να επιβιώσει το παιδί που έχεις φέρει στη ζωή.

Μ. Τ.: Όχι όμως γιατί έτσι πρέπει, αλλά γιατί αυτό θέλεις. Η μεγαλύτερη διαφορά που βλέπω με πριν είναι ότι έχω αποκτήσει φόβους. Πριν δεν φοβόμουν τίποτα, ήμουν ατρόμητη. Τώρα μπαίνω σε αεροπλάνο και κάνω τον σταυρό μου.

– Θα θέλατε να μεγαλώσει και άλλο η οικογένειά σας;

Π. Β.: Από χθες. Αν δεν είχαμε τόση πολλή δουλειά, μπορεί να ήταν και ήδη έγκυος.

Μ. Τ.: Ενώ αρχικά έλεγα ότι θέλω να τα κάνω όλα μαζί, από τη στιγμή που ήρθε στη ζωή μας ο Κωνσταντίνος δεν θέλω να στερηθώ τίποτα από την εξέλιξή του. Όση ώρα είμαστε μαζί, ασχολούμαστε συνεχώς μαζί του. Θέλω να πάμε διακοπές μαζί του, να περάσουμε όμορφες στιγμές οι τρεις μας και μετά να μεγαλώσουμε κι άλλο την οικογένειά μας.

ΠΗΓΗ: HELLO

Επιμέλεια: Τέλης Αλεξανδρόπουλος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης