Η Βάσω Κολυδά ποζάρει φορώντας τα ρούχα της πρώτης της κολεξιόν και εντυπωσιάζει τα πλήθη και ως σχεδιάστρια μόδας. Πριν από λίγο καιρό κυκλοφόρησε μια συλλογή με πολύχρωμα T-shirts, σχεδιασμένα από την ίδια.

Η πρώτη συλλογή με ρούχα και αξεσουάρ της πρώην Playmate απευθύνεται σε γυναίκες που σκέφτονται ακόμη και το ένα ευρώ και αναζητούν φτηνές και καλόγουστες λύσεις, αλλά και ρούχα που ξεχωρίζουν και δεν περνούν απαρατήρητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέντευξη που έδωσε στην «Espresso» δήλωσε: «Ποτέ δεν ντυνόμουν ακριβά και αυτή η λογική υπάρχει στη σειρά αυτή. Τόσο τα ρούχα όσο και τα αξεσουάρ είναι καθημερινά, απλά και προσιτά, έχουν στιλ και καλή ποιότητα, ενώ το πιο βασικό είναι ότι μπορεί μια γυναίκα να τα συνδυάσει όλο το 24ωρο, αναλόγως της περίστασης». Όσο για το πώς πέρασε κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης ανέφερε: «Περάσαμε πολύ ωραία στη φωτογράφιση, ήταν παρεΐστικο το κλίμα. Ανεβήκαμε Θεσσαλονίκη για δύο μέρες και συνδυάσαμε δουλειά και διασκέδαση».

Η φωτογράφιση για τη νέα καμπάνια της σχεδιάστριας έγινε σε γνωστό στέκι στη Θεσσαλονίκη. Τα μαλλιά και το μακιγιάζ της Βάσως επιμελήθηκε ο Δημήτρης Σταματίου, ενώ τα νύχια της η Ιωάννα Χατζούλη.

Επιμέλεια: Μαργαρίτα Μπρίγκου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης