Είναι η πρώτη φορά που στα φώτα της δημοσιότητας έρχεται ένα φωτογραφικό ντοκουμέντο της προσωπικής ζωής του Αργύρη Παπαργυρόπουλου. Ο γνωστός επιχειρηματίας, που δεκαετίες τώρα αποτελεί τον πρωτοστάτη της νυχτερινής διασκέδασης, με τα θρυλικά του «Αστέρια» της Γλυφάδας να έχουν αποτελέσει τη ναυαρχίδα των νυχτερινών κέντρων, συνελήφθη σε βραδινή έξοδο με δυο πολύ σημαντικές γυναίκες της ζωής του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του govastileto.gr, οι λαμπρές κυρίες που αγκαλιάζει με αγάπη δεν είναι άλλες από την εδώ και 15 χρόνια σύντροφό του και τη μητέρα της, τη μέλλουσα πεθερά του, αφού ο γάμος πλησιάζει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πατέρας δυο υπέροχων γιων και έχοντας πολιορκηθεί από τον γυναικείο πληθυσμό όσο κανένας άλλος, όπως φαίνεται, βρήκε τη μάστορά του, που κατάφερε να δαμάσει την bon viveur διάθεσή του.

Με αναλογίες μοντέλου, η δίμετρη πανέμορφη ξανθιά γυναίκα, αυστριακής καταγωγής, με ιδιαίτερη μαεστρία μπόρεσε να βρει όλα τα κουμπιά του, αγκαλιάζοντας με αγάπη ακόμα και τις εξαλλοσύνες του, που πολλές φορές την ταξίδευαν στα όρια.

Αλλά όταν μια γυναίκα ξέρει μπορεί να αλλάξει ακόμα και τον πιο αμετανόητο εργένη. Απόδειξη, ότι ο Αργύρης Παπαργυροπούλος, ξεπερνώντας και τις τελευταίες αναστολές του, είναι έτοιμος να μπει ξανά στο κλαμπ των παντρεμένων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με τις προετοιμασίες του γάμου να έχουν ξεκινήσει, μεγάλη έκπληξη αποτελούν οι κουμπάροι του ζευγαριού, που δεν θα είναι άλλοι από τους επιστήθιους φίλους τους, τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο και τη σύζυγό του Κιμ Κίλιαν.

Τους ευχόμαστε να είναι πάντα μαζί και ευτυχισμένοι, καλά στέφανα και καλούς απογόνους όσο το δυνατόν γρηγορότερα!

Πηγή: govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης