Η εταιρεία ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΛΑΚΙΩΤΗΣ Α.Ε. έλαβε μέρος στην έκθεση HO.RE.CA 2017 που διεξήχθη από 10 – 13 Φεβρουαρίου 2017 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo. Στην έκθεση παρουσιάστηκαν καινοτόμες λύσεις και ριζοσπαστικά προϊόντα μέσα από ένα μοναδικό “μπουτίκ” περίπτερο που ξεχώρισε και συγκέντρωσε πολλά θετικά σχόλια και τεράστια επισκεψιμότητα για μία ακόμη φορά. Στο περίπτερο της εταιρείας παρουσιάστηκαν καθετοποιημένες λύσεις για ξενοδοχειακές μονάδες και πάσης φύσεως επαγγελματία, ανεξαρτήτως μεγέθους, για όλα τα στυλ και όλους τους προϋπολογισμούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρουσιάστηκαν ολοκληρωμένες προτάσεις για το μπάνιο, πλακίδια, είδη υγιεινής, λύσεις ΑΜΕΑ, συστήματα ντουζ, καμπίνες και αξεσουάρ, καθώς και καινοτόμες λύσεις για την επένδυση εσωτερικών και εξωτερικών τοίχων και δαπέδων. Φυσικά δεν έλειψαν προτάσεις για την επένδυση περιβάλλοντων χώρων, για την πισίνα, και λύσεις πλακιδίων βιομηχανικών απαιτήσεων για έντονη χρήση, που συνδυάζουν την αντοχή, την αξιοπιστία, το κορυφαίο design, και την προσιτή τιμή. Επώνυμα brands πρωτοστάτησαν, δίνοντας μια μικρή ιδέα μόνο από την τεράστια και ανεξάντλητη γκάμα της εταιρείας, με έντονα διαφοροποιημένο product portfolio.

Την παράσταση έκλεψε η μοναδική πρόταση της εταιρείας σε πλακίδια τύπου slim με πάχος 3,5 mm και διάσταση 300 Χ 100 cm, τα συστήματα σκίασης και κλωστρά, καθώς και καινοτόμα σχέδια πλακιδίων σε ρετρό αρχιτεκτονική, σε σχήματα ρόμβων, και φυσικά τα τρισδιάστατα διακοσμητικά πλακίδια των σειρών WOW και SUBWAY. Σας ευχαριστούμε που μας επισκεφτήκαμε στην έκθεση και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και από κοντά!!

Δείτε φωτογραφίες:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης