Πραγματοποιήθηκε η έναρξη των προγραμμάτων κατάρτισης του ΕΦΕΤ, τα οποία απευθύνονται σε εργαζομένους και εν γένει απασχολούμενους – εθελοντές σε συσσίτια και μονάδες διανομής τροφίμων για απόρους σχετικά με θέματα υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων.

Η διεξαγωγή των σεμιναρίων κατάρτισης αποτέλεσε πρωτοβουλία του ΕΦΕΤ, αντιλαμβανόμενος την ανάγκη για ανάληψη δράσης για τη διασφάλιση της παροχής ασφαλών και ποιοτικών τροφίμων και γευμάτων στους συνανθρώπους μας που απευθύνονται σε συσσίτια για την κάλυψη των καθημερινών τους διατροφικών αναγκών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα συγκεκριμένα προγράμματα κατάρτισης του ΕΦΕΤ σε εθελοντές στοχεύουν ώστε να καλύψουν δύο βασικούς άξονες εκπαίδευσης : πρώτον τη διασφάλιση της υγιεινής, ασφάλειας και ποιότητας των παρεχόμενων τροφίμων ή γευμάτων και δεύτερον τη συνδρομή του ΕΦΕΤ στο σχεδιασμό διατροφικών οδηγιών (όπως ενδεικτικά μενού) που να καλύπτουν τις ελάχιστες ανάγκες σε θρεπτικά συστατικά αυτών των ανθρώπων.

Eπιμέλεια: Φίλιππος Καραμέτος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης