Η Danone Γαλακτοκομικά Προϊόντα Α.Ε. ανακοίνωσε την συνεργασία της με την Disney με σκοπό την προώθηση γαλακτοκομικών προϊόντων που απευθύνονται στις μικρές ηλικίες, πιο συγκεκριμένα των γιαουρτιών.

Ήδη στα ράφια των σούπερμαρκετ κυκλοφορούν γιαούρτια που απεικονίζουν στην συσκευασία τους διάφορους ήρωες της Disney. Με την ενέργεια αυτή η εταιρεία επιδιώκει την ανανέωση και τον εμπλουτισμό της κατηγορίας παιδικών επιδορπίων γιαουρτιού, καθώς και να δοθεί μια ώθηση στην κατανάλωση τέτοιων προϊόντων από τις μικρές ηλικίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως σημειώνει και ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Danone Γαλακτοκομικά Προϊόντα Α.Ε., κ. Χάρης Φεύγας: «Έχοντας υπόψη μας τις απαιτήσεις των καταναλωτών λανσάρουμε δύο νέους κωδικούς εξαιρετικής ποιότητας και συνάμα στη χαμηλότερη τιμή της κατηγορίας. Η συνεργασία μας με τον παγκόσμιο κολοσσό Disney προσθέτει το στοιχείο της “διασκέδασης” στα παιδικά γεύματα, ενώ αποτελεί τιμή για εμάς καθώς είναι η πρώτη φορά που η Disney συνεργάζεται με επώνυμο γαλακτοκομικό προϊόν στην Ελλάδα».

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Κοντός

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης