Αποκαλύψεις και ντοκουμέντα για το «παραδικαστικό Νο 2» φέρνει σήμερα στο φως η εκπομπή «Ζούγκλα» με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο.

Ο πρώην αρχιλογιστής μεγάλης και ηχηρής εφοπλιστικής εταιρείας, Γιώργος Σαραντίδης, ανοίγει τα χαρτιά του και αποκαλύπτει το σκοτεινό δικαστικό κύκλωμα που -όπως υποστηρίζει- λειτουργεί κατ΄ εντολή επιχειρηματικών συμφερόντων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άνθρωποι που δείχνουν ακόμα την εμπιστοσύνη τους στο θεσμό της Δικαιοσύνης, εξουθενώνονται οικονομικά και ψυχικά. Οι έχοντες και κατέχοντες δρουν ανεξέλεγκτα δίχως να λογοδοτούν. Ακόμα, μέσα από την υπόθεση, προκύπτει ότι μέρος του πολιτικού κόσμου, υπουργοί και υφυπουργοί, γνώριζαν την υπόθεση του μεγαλοεφοπλιστή, αλλά κώφευαν, παρέχοντας κάλυψη στα ισχυρά συμφέροντα.

Η εκπομπή προβάλλεται από το κανάλι EXTRA 3 κάθε Πέμπτη στις 23.30 σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, μέσω του OTETV σε όλη την Ελλάδα, αλλά και από το διαδίκτυο, μέσω του zougla.gr.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκπομπή και μέσω της Τηλεόρασης της Ζούγκλας πατώντας εδώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μπορείτε επίσης κατά τη διάρκεια της εκπομπής να στείλετε e-mail στο kitrinostypos@zougla.gr εάν θέλετε η άποψη, το σχόλιο ή η καταγγελία σας να φτάσουν στο στούντιο, απ΄όπου μεταδίδεται η εκπομπή «Ζούγκλα» με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο. 

Επίσης τηλεφωνήστε στο 211 555 0500 εάν θέλετε να δηλώσετε συμμετοχή για να παρακολουθήσετε ζωντανά την εκπομπή από το στούντιο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης