Ρεκόρ επισκεψιμότητας, σε επίπεδο ενημέρωσης, σπάει το zougla.gr και επιβραβεύεται καθημερινά από εσάς τους αναγνώστες που όλο αυτό το χρονικό διάστημα στηρίξατε το εγχείρημα της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας.

Η πρωτιά δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία όσο η στήριξή σας που είναι συνεχής και αδιαμφισβήτητη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η «Ζούγκλα» γιγαντώθηκε, καθώς οι αναγνώστες αποφάσισαν σταδιακά να μας εντάξουν στην καθημερινότητά τους. Η αξιοπιστία δεν χτίζεται με ειδήσεις για χάρη εντυπωσιασμού, ούτε με θλιβερά δημοσιογραφικά κολπάκια (αλλαγές ωρών στις αναρτήσεις, απόκρυψη της πηγής) και ανακριβή ρεπορτάζ για λίγα παραπάνω κλικ.

Η αύξηση της επισκεψιμότητας στις σελίδες της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας, δίχως τη στήριξη της πλατφόρμας της Google και άλλων διαδικτυακών κολοσσών, αποδεικνύει ότι δεν υπάρχει ταβάνι.

Αδιάψευστος μάρτυρας τα στοιχεία τoυ Alexa.com που συλλέγουν δεδομένα και καταμετρούν τη δύναμη των ιστοσελίδων σε όλον τον κόσμο.

Ο πίνακας επισκεψιμότητας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα ποσοστά επισκεψιμότητας καταδεικνύουν ότι στα μεγάλα γεγονότα οι αναγνώστες-χρήστες καταφεύγουν στο zougla.gr, όπως και έκαναν από την Παρασκευή, οπότε και ανέκυψαν ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις για τη χώρα μας.

Αποστασιοποιημένοι από σκοπιμότητες, υποδείξεις και συναλλαγές, η ηλεκτρονική μας εφημερίδα με την τηλεόρασή της ενημερώνει το κοινό 24 ώρες το 24ωρο. Μοναδικοί εντολείς οι αναγνώστες.

Σας ευχαριστούμε…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης