Με ένα νέο επενδυτικό σχήμα δίνει ραντεβού στα περίπτερα την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013 η «Ελευθεροτυπία». Η ομάδα των εργαζομένων πιάνει δουλειά από σήμερα, Τετάρτη, σαν να εκδίδεται καθημερινά το φύλλο, διατηρώντας πολύ χαμηλούς τόνους. Μαζί με το ημερήσιο φύλλο θα κυκλοφορήσει και το κυριακάτικο, ενώ θα επαναλειτουργήσει και η ηλεκτρονική έκδοση στο www.enet.gr.

Η ομάδα των εργαζομένων έχει «κλείσει» και αναμένεται εντός των επομένων ημερών να ολοκληρωθεί η υπογραφή των συμβάσεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά την είσοδο του Χάρη Οικονομόπουλου, η μετοχική σύνθεση της Χ. Κ. Τεγόπουλος είναι η εξής: ο δικηγόρος Χάρης Οικονομόπουλος έπειτα από την αγορά των μετοχών, που έγινε στις 6 Δεκεμβρίου του 2012 από την οικογένεια Τεγόπουλου, έχει το 27% της Χ. Κ. Τεγόπουλος. Η Μάνια Τεγοπούλου κατέχει το 25,18% και η Ελένη Τεγοπούλου το 25,17%. Θεωρείται δεδομένο πως στη συνέχεια θα ακολουθήσει αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας και είσοδος και άλλων μετόχων, οι οποίοι όμως δεν μπορούν να προμηθεύουν το Δημόσιο ή να ασχολούνται με το εμπόριο όπλων. Οι κινήσεις αυτές γίνονται ενώ υπάρχει επικοινωνία με τις τράπεζες για την επανακυκλοφορία του φύλλου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης