Η εκπομπή Κίτρινος Τύπος με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο επιστρέφει στις οθόνες σας.

Η εμφάνιση Ξηρού μέσω διαδικτύου, το σκάνδαλο συγκάλυψης του καταζητούμενου ανιψιού του Γ.Γ. Δημόσιας Τάξης Α. Ανδρεουλάκου, κουνιάδου Υπουργού Υγείας και μία απίστευτη ιστορία τοκογλυφίας, θα παρουσιαστούν απόψε στην εκπομπή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης θα προβληθεί ρεπορτάζ για την υπόθεση των Σινούκ. Μετά από δέκα χρόνια αναμονή, και αφού τέθηκαν οι ποινικές δικογραφίες στο αρχείο οι οικογένειες των θυμάτων απαιτούν:

– Να ανοίξει ο φάκελος Σινούκ και η προμήθεια των συγκεκριμένων ελικοπτέρων από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας το 2001.

– Να συσχετισθεί το μείζον ζήτημα με την έρευνα για τις μίζες από τα εξοπλιστικά προγράμματα. Με την ευκαιρία να επανεξεταστεί το ότι τα εν λόγω ελικόπτερα που είχαν έρθει στην Ελλάδα είχαν ελαττωματικό λογισμικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο «Κίτρινος Τύπος» μεταδίδεται από το EXTRA 3 σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Παράλληλα το ASTRA TV θα την μεταδίδει στη Θεσσαλία και την Κεντρική Ελλάδα. Eπίσης η εκπομπή προβάλλεται μέσω του OTE TV σε όλη την Ελλάδα αλλά και από το διαδίκτυο, μέσω του zougla.gr.

Τρόποι επικοινωνίας:

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκπομπή και μέσω της Τηλεόρασης της Ζούγκλας πατώντας εδώ, ενώ όσοι επιθυμείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά και να συμμετέχετε στις εκπομπές «Ζούγκλα» και «Κίτρινος Τύπος», μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 211 5550 500 ή να στείλετε e-mail στο kitrinostypos@zougla.gr

Μπορείτε επίσης κατά τη διάρκεια της εκπομπής να στείλετε e-mail: kitrinostypos@zougla.gr εάν θέλετε η άποψη, το σχόλιο ή η καταγγελία σας να φτάσουν στο στούντιο, απ΄όπου μεταδίδεται η εκπομπή «Kίτρινος Τύπος» με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης