Η εκπομπή «Ζούγκλα» επιστρέφει απόψε στις οθόνες σας και ανοίγει τον δίαυλο επικοινωνίας με τους υποψηφίους για τον δήμο της Αθήνας.

Ηλίας Κασιδιάρης και Γρηγόρης Βαλιανάτος, οι δύο υποψήφιοι για τη δημαρχία της Αθήνας, θα βρίσκονται στο στούντιο της εκπομπής και ανοίγουν τα χαρτιά τους για τον μεγαλύτερο δήμο της χώρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, θα παρουσιαστούν νέα στοιχεία για το παραδικαστικό Νο 2, την προκήρυξη που εστάλη στο zougla.gr.

Καταγγελίες για χρηματισμό συγκεκριμένων δικαστών και μια ακόμα περίεργη δικαστική υπόθεση στην οποία εμπλέκεται ο Μητροπολίτης Ελλασόνας, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Πώς το zougla.gr εντόπισε τον κρατήρα ρουκέτας κοντά στα γραφεία της Mercerdes την ώρα που οι Αρχές δεν είχαν ιδέα. Γιατί η εφημερίδα «Το Ποντίκι» δεν δημοσίευσε την προκήρυξη της οργάνωσης «Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών» ενώ την είχε νωρίτερα;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η «Ζούγκλα» μεταδίδεται από το EXTRA 3 σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Παράλληλα το ASTRA TV θα την μεταδίδει στη Θεσσαλία και την Κεντρική Ελλάδα. Eπίσης η εκπομπή προβάλλεται μέσω του OTE TV σε όλη την Ελλάδα αλλά και από το διαδίκτυο, μέσω του zougla.gr.

Τρόποι επικοινωνίας:

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκπομπή και μέσω της Τηλεόρασης της Ζούγκλας πατώντας εδώ, ενώ όσοι επιθυμείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά και να συμμετέχετε στις εκπομπές «Ζούγκλα» και «Κίτρινος Τύπος», μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 211 5550 500 ή να στείλετε e-mail στο kitrinostypos@zougla.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης