Κοσμοσυρροή χτες, στην αίθουσα του Πολυχώρου της βιβλιοθήκης του Μεγάρου Μουσικής, όπου παρουσίαζε το νέο του βιβλίο ο δημοσιογράφος Πάνος Σόμπολος.

Ο πατριάρχης του αστυνομικού ρεπορτάζ, πρώην πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, και αγαπητός για την γραφική φωνή του στους τηλεθεατές, παρουσίασε το νέο του βιβλίο «Τα εγκλήματα που συγκλόνισαν την Ελλάδα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο νέο του βιβλίο ο δημοσιογράφος και συγγραφέας κάνει μια καταγραφή εγκλημάτων που είχαν γίνει πρωτοσέλιδα και που είχε καλύψει ο ίδιος δημοσιογραφικά, στην πολυετή καριέρα του. Έτσι δικαιολογείται απόλυτα ο υπότιτλος του βιβλίου «Όπως τα έζησα».

Τηλεοπτικό κυρίως, το «πάνελ», που παρουσίασε το βιβλίο του Πάνου ενώ πολλοί ήταν και οι παρουσίες πολιτικών, (πολλαπλών αποχρώσεων), που πέρασαν κάποια στιγμή και αναμείχθηκαν στα «πηγαδάκια», που είχαν δημιουργηθεί στον προθάλαμο της αίθουσας της παρουσίασης του βιβλίου, που ήταν κατάμεστη και δεν χωρούσε όλο τον κόσμο. Είχε διατεθεί και διπλανή αίθουσα όπου προβάλλονταν σε οθόνη όσα έλεγαν οι ομιλητές στο πάνελ.

Ο Πάνος Σόμπολος, υπογράφει το βιβλίο του για τον Δημήτρη Τσαλαπάτη, μετά τον Κ. Μπετινάκη. (Και οι τρείς είχαν διατελέσει στην διοίκηση της ΕΣΗΕΑ, ως πρόεδρος αντιπρόεδρος και γγ).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου ενώ για το βιβλίο μίλησαν οι δημοσιογράφοι Σταμάτης Μαλέλης, Παύλος Τσίμας, Μαρία Χούκλη και ο καθηγητής εγκληματολογίας του πανεπιστημίου Αθηνών Γιάννης Πανούσης

Ρεπορτάζ: Κ. Μπετινάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης