Ο ΟΤΕ TV και η εκπομπή «Grand Prix», με τον Αντρέα Παλομπαρίνι, εξασφάλισαν ακόμη μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη, την οποία θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε την Κυριακή του Πάσχα (1/5), στις 13.00, στο OTE Sport 5HD.

O Dr. Ιωάννης Κιτσοπανίδης, υπεύθυνος εξέλιξης κινητήρα στο μονοθέσιο της Ferrari, μιλά αποκλειστικά στην κάμερα του OTE TV και στον Γιάννη Μάριο Παπαρόπουλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο απόφοιτος του ΜΙΤ (Μassachusetts Institute of Technology), με Phd στα συστήματα καύσης και masters στη μηχανολογία, τομέας στο οποίο πήρε bachelor από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, προσελήφθη το 2004 από την Toyota Motorsport GmbH, ως μηχανικός έρευνας κινητήρα Formula 1. Πήρε διαδοχικές προαγωγές έως ότου τον Μάιο του 2009 έγινε Senior F1 Engine Race Engineer και τον Σεπτέμβριο του 2010 αποδέχθηκε την πρόταση της Ferrari, για τη θέση του Senior F1 Engine R&D Engineer.

Ο Dr. Κιτσοπανίδης αποκαλύπτει στους συνδρομητές των καναλιών ΟΤΕSport την καθημερινότητα ενός στελέχους μιας εκ των κορυφαίων ομάδων. Εξηγεί πώς κατάφεραν οι κινητήρες να αυξήσουν κατά 20 χρόνια τη διάρκεια «ζωής» τους, διευκρινίζει τι συνέβη με τον «σπασμένο» κινητήρα του Σεμπάστιαν Φέτελ, στον δεύτερο αγώνα της χρονιάς, στο Μπαχρέιν. Αναφέρεται και στην… ελληνική κοινότητα που έχει δημιουργηθεί στη Formula 1.

Δύο εκ των μελών αυτών είναι η Dr. Iωάννα Βλάχου από τη Mercedes και ο Γιώργος Σίμος, από τη McLaren, οι οποίοι επίσης μιλούν στην κάμερα του OTE TV για τη… δική τους Formula 1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην εκπομπή «Grand Prix» της Κυριακής του Πάσχα (13.00, OTE Sport 5HD) θα παρακολουθήσετε επίσης την Αριάνα Παπαγιάννη να σας συστήνει την ομάδα Sciron F1, που μετείχε στο πρωτάθλημα «F1 inschools».

Ακόμα, ο Βιδιάνος Ρούσσος βρέθηκε στην προετοιμασία του «Ιαβέρη Junior» για το προσεχές Ράλι Ακρόπολις, στο οποίο θα τρέξει μία δεκαετία μετά την τελευταία του παρουσία.

Φυσικά, θα παρακολουθήσετε όλη τη δράση του μηχανοκίνητου αθλητισμού, δυο ώρες πριν δοθεί η εκκίνηση στο Sochi Autodrom (14.45, OTE Sport 5HD), στον τέταρτο αγώνα της σεζόν στη Formula 1.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης