ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗ ZOUGLATV

Ο Γιάννης Πλούταρχος -σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του- «ανοίγει την καρδιά του» στην Λουκίλα Καρρέρ και την τηλεόραση της Ζούγκλας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χαλαρός και ευδιάθετος, χωρίς υπεκφυγές απαντά για όλους και για όλα….

Για τα όνειρά πού έκανε από παιδί όταν κουβαλούσε τελάρα για να πουλήσει την παραγωγή της οικογένειας στην λαϊκή αγορά, μέχρι την λάμψη και τα φώτα που τον οδηγούν σήμερα να ανέβει στην σκηνή του Παλλάς στις 15 Ιανουαρίου με τον κορυφαίο συνθέτη Μίμη Πλέσσα για να ερμηνεύσει τις διαχρονικές του επιτυχίες.

Επιτυχίες που αγαπούσε και ξεχώριζε από παιδί και τραγουδούσε πριν ακόμα ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι. «Κρατούσα το ψαλίδι – όταν είχα κομμωτήριο – και τραγουδούσα αυτά τα τραγούδια» θυμάται ο Γιάννης Πλούταρχος για να συνεχίσει με αφοπλιστική ειλικρίνεια και αμεσότητα… «μα και στα τραγούδια που έχω πει στην καριέρα μου υπάρχει τόσο έντονο το ύφος του Πλέσσα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μίλησε για την οικογένεια του – την σύζυγό του, τα πέντε του παιδιά και τη μητέρα του – και αποκαλύπτει ποιος ήταν o λόγος που από «πρωταγωνιστής» στα βιντεο-κλιπ του έγινε απλώς «αφηγητής-ερμηνευτής».

Μία αποκάλυψη – έκπληξη για πολλούς…

Τέλος, για τον Γιάννη Πουλόπουλο που πολλοί τον θεωρούν «συνέχειά του» είπε … «μακάρι να αποδειχθώ άξιος συνεχιστής του. Θα ήταν μεγάλη μου χαρά – αν και θα νιώσω τρακ – να έρθει στο Παλλάς να με ακούσει να ερμηνεύω τα μεγάλα τραγούδια του Μίμη Πλέσσα που αγαπήθηκαν με τη φωνή του Πουλόπουλου!»…

Δείτε το τρέιλερ της εκπομπής

Μη χάσετε ολόκληρη τη συνέντευξη σήμερα στις 14.00 το μεσημέρι στην τηλεόραση της Ζούγκλας
 
Επιμέλεια Λουκίλα Καρρέρ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης