Xρήστος Μαζάνης 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε από τις 23 – 26 Νοεμβρίου η επίσκεψη δημοσιογράφων από την Ελλάδα και την Κύπρο, στο Στρασβούργο, προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά την Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την αποστολή διοργάνωσε το γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα. Οι δημοσιογράφοι, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους Έλληνες Ευρωβουλευτές αλλά και να έχουν ολιγόλεπτες τηλεοπτικές συνεντεύξεις μαζί τους.
  
Οι αποστολές αυτές, πρόκειται από τις πιο σημαντικές που διοργανώνει το γραφείο του ΕΚ στην Ελλάδα αφού στόχο μεταξύ άλλων έχουν την ενημέρωση των πολιτών για τις ενέργειες και τις αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Το zougla.gr, συμμετείχε στην αποστολή, ενώ στα σύγχρονα τηλεοπτικά στούντιο του VOX BOX στο Στρασβούργο πραγματοποιήθηκαν συνεντεύξεις με Έλληνες ευρωβουλευτές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα οι υπεύθυνοι του γραφείου του ΕΚ στην Ελλάδα ενημέρωναν συνεχώς τους δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια της αποστολής για τα θέματα συζήτησης στην Ολομέλεια, ενώ τους παρείχαν όλες τις πληροφορίες κατά τη διάρκεια της διαμονής τους. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης