ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ 

Άλλη η λίστα της Λαγκάρντ και άλλη του σούπερ μάρκετ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ότι η λίστα της Λαγκάρντ δεν είχε φτάσει στην θεία Ασημούλα για να με καλέσουν από την ΓΑΔΑ, να της πάω τα χάπια πίεσης, σημαίνει απλώς ότι το σύμπαν συμπαθεί την θεία.

Αυτή η λίστα που από το 2010, περιλαμβάνει 1991 μεγαλοκαταθέτες Έλληνες με καταθέσεις 13 δισ. στην Ελβετία, έχει γίνει σαΐτα και έχει πάει παντού, εκτός από το κομμωτήριο της Βιργινίας στο παλιό Φάληρο, την πίτσα φαν, που στέλνει εκπτωτικά κουπόνια, τις λίστες της ΙΚΕΑ που μας ενημερώνει για τα κεράκια με άρωμα βανίλιας και στους «αλλοδαπούς» που μαζί με τα μαϊμού πορτοφολάκια λουι βιτόν , δίνουν και διαφημιστικά για μέντιουμ – χαρτορίχτρες!

Διάβαζα ότι έχει βρεθεί και μια γυναίκα εκπαιδευτικός, φίλη πολιτικού με καταθέσεις 500.000.000 εκατομμύρια ευρώ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΕΡΜΟΥ!

Η ΕΡΜΟΥ είναι κεντρικός δρόμος της Αθήνας, για όσους δεν το γνωρίζουν και η αφεντιά μου (αφεντικό πάντα ρεπόρτερ, παρακαλώ να σημειωθεί στα πρακτικά) βγήκα, με αφορμή τα νέα για την λίστα της Λαγκάρντ, να φτιάξω την λίστα της Νανάς.

Η ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ!

Ας μιλήσουμε με αριθμούς:

550 είναι ο βασικός μισθός, αλλά αν είσαι κάτω από 25 (σε αυτή την κατηγορία μπαίνω), είναι 450 ευρώ. Όλοι οι εργοδότες λοιπόν γυρεύουν κατηγορία ανθρώπων 19 με 24 οι οποίοι να φαίνονται ότι είναι 4ωρης απασχόλησης, άσχετα αν δουλεύουν 12 ώρες.

Μια φίλη, με προϋπηρεσία 33 χρόνια σε πασίγνωστο μαγαζί της Ερμού (κάτω από το υπουργείο ανάπτυξης) αν απολυθεί, παίρνει αποζημίωση 1190 ευρώ.

Στην δεξιά πλευρά της Ερμού, κατεβαίνοντας, ένα πολύ γνωστό μαγαζί ραφτικών, έμαθα ότι πληρώνει έναντι τους υπαλλήλους από 150 ευρώ έως 200 ευρώ το μήνα, γιατί λόγω της ηρεμίας που κυριαρχεί στο κέντρο της πόλης ο κόσμος δεν κατεβαίνει να αγοράσει ούτε σοσόνι.

Υπάλληλοι καταστημάτων, στον ίδιο δρόμο που εργάζονται 9 το πρωί με 9 το βράδυ, παίρνουν 300 ευρώ!

500 ευρώ το μήνα παίρνουν όλα τα παιδιά που στέκονται όρθια από το πρωί στις εννιά ως το βράδυ στις οκτώ, για να μοιράσουν προωθητικά προϊόντα, πασίγνωστου κέντρου υπηρεσιών ομορφιάς.

Το μανικιούρ τώρα κοστίζει 10 ευρώ (κατά μέσο όρο)

Το μανικιούρ με ημιμόνιμη βαφή κοστίζει 20

Το πεντικιούρ από 19 – 25, μπορεί να φτάσει και σε ποδολόγο τα 50 ευρώ!

Αποτρίχωση με κλωστή 10 ευρώ

ΓΙΑ ΦΡΥΔΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΛΙΣΤΑΣ

Θέλεις αυταρχικό; τετράγωνο; Παχύ; Λεπτό; Καμπύλη;
Οι τιμές αρχίζουν από 10 ευρώ όπως γράψαμε και παραπάνω.

ΕΙΔΗ ΕΝΔΥΣΗΣ ΥΠΟΔΗΣΗΣ

Στο Κολωνάκι, στο πολύ γνωστό μαγαζί που δεν αναφέρω καν το όνομά του, γιατί μπορεί να φορολογηθώ γιατί απλώς γνωρίζω το κατάστημα που το πρώτο γράμμα του είναι «Κ» και βρίσκεται στην πλατεία, μποτάκια με τακούνι, δίνονται στην τιμή των 419 ευρώ!

Στην Ερμού ένα ζευγάρι παπούτσια γυναικεία ή αντρικά, «παίζουν» από 70 ευρώ έως 119 ευρώ.
Αν οι μισθοί ή οι συντάξεις «παίζουνε» από 400 έως 700, στο παπούτσι των 419 ευρώ, το μόνο που μπορείς να αγοράσεις μόνο την μισή σόλα.

Ο ΕΡΡΙΚΟΣ ΠΕΤΙΛΟΝ ΣΤΗΝ ΤΑΤΙΑΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ

Ο ΕΡΡΙΚΟΣ είναι από τους πιο ωραίους άντρες που έχω συναντήσει, αλλά και από τους πιο ευγενείς ανθρώπους τόσο στα μεγάλα χαϊλίκια του, όσο και στις κατηφόρες του.

Παρά το γεγονός ότι είμαι από εκείνους που την ζωή του, σε ένα μεγάλο βαθμό την γνωρίζω πάρα πολύ καλά, αν και την Τατιάνα την έχω παρακολουθήσει επίσης πολλές φορές, (άλλοτε με ενδιαφέρον και άλλοτε με απόλυτη αδιαφορία, ιδιαίτερα την περσινή τηλεοπτική σεζόν, με την παρέα των κοριτσιών από την πρώτη μέρα που είχαν καλεσμένο τον Γιώργο Λιάγκα), είχα γράψει ότι το «συγκεκριμένο κέικ» δεν θα «φούσκωνε » ούτε αν έμπαινε η Βέφα να λάδωνε την φόρμα).

Χτες έβλεπα την κουβέντα και κατέληξα ότι η ομορφιά της εικόνας είναι πολύ μεγάλο εξαρτησιογόνο για τον τηλεθεατή.

Όταν στο ένα «κοντινό» έβλεπα την Τατιάνα και στο άλλο «κοντινό» τον Ερρίκο, αν και είχα δουλειές με φούντες έμεινα και ξανά άκουσα μια ιστορία που την ξέρω να την πω και από την ανάποδη. Τελικά υπάρχει συνταγή που είναι και κλασσική και διαχρονική. Πρόσωπα που και ως προσωπικότητες είναι γ@@@@ς, φωτισμός, σκηνοθεσία, ιστορία μελό, γιατί η ίδια η ζωή είναι μελό και…τέλος.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης