ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ

Με το μυαλό «βούτυρο» από τα εισερχόμενα, με τον ουρανό από χτες σε αποχρώσεις μολυβί, με τον φοίνικα του κήπου να αποκολλάται εξαιτίας του σκουληκιού που θα σκοτώσει όλους τους Φοίνικες στην Ελλάδα, καθώς οι εισαγόμενοι Φοίνικες για την Ολυμπιάδα του 2004 δεν είχαν περάσει ελέγχους, με τους φίλους μου να είναι «κρεβατωμένοι », καταχρεωμένοι, απελπισμένοι, χωρισμένοι και να ζούνε νύχτες παρέα με εφιάλτες, ΜΑΘΑΙΝΩ ΣΤΡΙΦΟΓΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, από την υγρή, μπάσα, υπερσεξουαλική φωνή της Βίκυς Μιχαλονάκου, ότι ο Κώστας Πρέκας έχει ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες για την ίδρυση κόμματος!!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρώτο που καταλαβαίνω αστραπιαία είναι ότι η Βίκυ αποκλείεται να μην αναλάβει την επικοινωνία του πιο ερωτικού κόμματος που έχει ιδρυθεί μετά την μεταπολίτευση.

Για να μην σπρώχνεστε όσοι «ζαχαρώνετε» τη θέση του υπεύθυνου τύπου, να σας προειδοποιήσω ότι αν ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΡΕΚΑΣ προόριζε άλλη ή άλλον για τη συγκεκριμένη θέση, θα είχε αποκαλύψει την είδηση για την σωτηρία των απελπισμένων, σε άλλη εκπομπή και όχι στης Βίκυς.

Το κόμμα θα είναι ερωτικό γιατί και ο Κώστας Πρέκας έχει υπάρξει από τους πιο ερωτικούς άντρες, αλλά και η Βίκυ Μιχαλονάκου, διαχειρίστηκε την πιο ερωτική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης «Το Ερωτοδικείο»… Νομίζω ότι προετοιμάζουν ήδη την φωτογράφισή τους. Προτείνω το κόμμα να λέγεται «ΕΡΩΣ» και σήμα του να είναι το τακούνι από την γόβα της Βίκυς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΤΟ ΤΑΚΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΘΗΤΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΣΠΑΣΕ (μια και που αναφέρθηκα στην λέξη τακούνι), δημιούργησε στο υπουργείο Παιδείας την ανάγκη να στείλει δελτίο Τύπου στους σταθμούς, με το οποίο δελτίο εξηγούσε τον πραγματικό λόγο που η μαθήτρια παρέλασε ξυπόλητη.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΑΚΤΗ ΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Η σύνταξη, η γλώσσα και η χρήση των αντωνυμιών αλλά και των επιρρημάτων στο συγκεκριμένο κείμενο δίνει ελπίδα σε όσους αναλφάβητους έχουν πάρει με το ζόρι το απολυτήριο του δημοτικού με 5, να ελπίζουν ότι θα τους περιμένει μια θέση, κάπου, κάποτε, όπου η χρήση της ελληνικής γλώσσας αποτελεί ανθυπολεπτομέρεια.

Άκουγα κι έβλεπα το πρωί, νωρίς, στο Μεγάλο Κανάλι τον Δημήτρη Καμπουράκη να διαβάζει το δελτίο Τύπου και αν και μισοκοιμισμένη, ξύπνησα κατρακυλώντας από τα γέλια, εξαιτίας του παντελώς ασύντακτου κειμένου που έμοιαζε ο συντάκτης του, να γνωρίζει δύο βασικές λέξεις το «τόσο» και το «όσο».

Αν δεν ήμασταν σε αυτή την χώρα, το 2012, θα έγραφα ότι είναι τουλάχιστον ΝΤΡΟΠΗ, να φεύγει τέτοιο δελτίο Τύπου, με τέτοια χρήση ελληνικών από το υπουργείο Παιδείας. Σήμερα, όμως, το 2012, ΌΛΑ, μπορώ να τα παρακολουθήσω με ψυχραιμία «κατατονικού».

Με την απόλυτη βεβαιότητα λοιπόν, ότι τα κείμενά μου, κάποια στιγμή θα τα τιμήσει η Ακαδημία Αθηνών, καθώς, γνωρίζω να χρησιμοποιώ κύρια σημεία του λόγου (ρήμα – υποκείμενο – αντικείμενο), συνεχίζω με ΤΗΝ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΤΗΣ ΒΙΚΥΣ ΜΙΧΑΛΟΝΑΚΟΥ «ΌΤΙ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΒΑΔΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ».

Η συγκεκριμένη δήλωση που δημιουργεί τεράστια αναπάντητα υπαρξιακά ερωτήματα, καθώς τα βράδια όταν βγάζω βόλτα τα κόκερ και συναντάω τον Δημοσθένη που βγάζει βόλτα ένα εκνευριστικό πεκινουά την Μαρίκα, (έτσι ονομάζεται η σκυλίτσα) δεν τον είχα αντιμετωπίσει ποτέ, ούτε εγώ ως Αθανάσιο Διάκο, ούτε εκείνος εμένα σαν Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα.

Χρόνια πάω και έρχομαι τις νύχτες, μόνη μου στα σκοτεινά παρέα μ’ ένα σκυλί και δεν βρέθηκε ούτε ένας να μου προσφέρει όχι λουλούδι, ούτε ένα φύλλο δάφνης…

Έπρεπε να ιδρύσει κόμμα ο Κώστας Πρέκας για να μάθω μια ιδιότητα από την οποία μπορεί και να συνταξιοδοτηθώ!

Ξέρετε πόσα ένσημα έχω εγώ περπατώντας μόνη μου στα σκοτεινά;

Η ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ (δήλωσε) ΌΤΙ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΙΑ…

Και τι κατάλαβες κούκλα μου; Το γράφω γιατί το έχω κάνει και εγώ, αλλά είναι μαλακία (μεταξύ μας). Το καλύτερο είναι αυτό που κάνει η ξαδέλφη μου, ΔΕΝ ΨΑΧΝΕΙ και δεν ΑΝΑΚΑΤΩΝΕΙ… Την απιστία να την συγχωρέσεις, όταν ο είσαι 15 χρόνια με τρία παιδιά και ανήμπορη.

Τέλος πάντων, ανοίγω τώρα τεράστιο θέμα.

ΚΟΥΙΖ: Διευθυντικό στέλεχος εφημερίδας χώρισε την ξανθιά επί σειρά ετών σχέση του, γιατί είναι ερωτευμένος πολύ όμως, με υπέρλαμπρη ξανθιά δημοσιογράφο – παρουσιάστρια.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης